Stilopas STABILO 68 metalik ngjyre ari

180 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 180 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi:ST68/810

 

Përshkrimi

Stilolaps me Fiber Premium fiksohet në hije metalike.

Dukshmëri e lartë në letër të bardhë dhe veçanërisht të errët dhe në karton.

Mbushje e bojës pa aromë me bazë uji.

Majë e trashë 1 mm për shkrim dhe dekorim të saktë.

Përshtatje e përkryer për raste të veçanta - ftesa, karta Krishtlindjesh, dëshira, etiketa dhe kështu me radhë.

Gati për t'u përdorur - nuk ka nevojë ta shkundni ose të prisni që boja të dalë

Ngjyra: Ari metalik

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase