Color
Brand
Cmimi
Vendor
Kapaciteti
Në gjendje
43.000 Lekë 27.900 Lekë
Ju kurseni: 15.100 Lekë (Përfshirë taksat)
Ky nje produkt i perdorur ne gjendje perfekte. Ne cmim jane te perfshira: Karikues Origjinal Gomine mbrojtese Xham mbrojtes Garanci: 3 muaj!
BrandSamsung Kapaciteti128 GB
Në gjendje
126.000 Lekë 85.500 Lekë
Ju kurseni: 40.500 Lekë (Përfshirë taksat)
Madhësia e ekranit: 6.7 inç RAM: 6 GB Kamera e pasme: 12 MP Kamera e përparme: 12 MP Kapaciteti i baterisë: 4352mAh Memoria: 128 GB Garancia: 12 Muaj Procesori: Apple A15 Bionic (5 nm)
Në gjendje
138.000 Lekë 97.000 Lekë
Ju kurseni: 41.000 Lekë (Përfshirë taksat)
Display Size: 6.7 inches RAM: 6GB Rear Camera: 12MP Front-facing Camera: 12MP Kapaciteti i baterisë: 4352mAh Memoria: 256GB Garancia: 12 Muaj Procesori: Apple A15 Bionic (5 nm)
Në gjendje
117.500 Lekë 73.000 Lekë
Ju kurseni: 44.500 Lekë (Përfshirë taksat)
Display Size: 6.8 inches RAM: 12GB Rear Camera:108 MP Front-facing Camera: 40 MP Kapaciteti i baterisë: 5000mAh Memoria: 256GB Garancia: 12Muaj Procesori: Snapdragon,Exynos
(Vlersimet: 1)
5
Në gjendje
17.500 Lekë 15.000 Lekë
Ju kurseni: 2.500 Lekë (Përfshirë taksat)
Display Size: 6.5 inches RAM: 3GB Rear Camera:13 MP Front-facing Camera: 5MP Kapaciteti i baterisë: 5000mAh Memoria: 32GB Garancia: 12 Muaj Procesori: MediaTek
Në gjendje
38.900 Lekë
(Përfshirë taksat)
Samsung S21 5G dhe Perdorur: Rrjeti teknologjia GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE / 5G Dale ne Treg Shpalllur 14 janar 2021 Statusi Dale ne treg me date 29 Janar 2021 Struktura e trupit Dimesionet 151,7 x 71,2 x 7,9 mm (5,97 x 2,80 x 0,31 inç) Pesha...
Kapaciteti256 Gb Kapaciteti128GB
Në gjendje
96.500 Lekë 69.000 Lekë
Ju kurseni: 27.500 Lekë (Përfshirë taksat)
Madhësia e ekranit: 6.7 inç RAM: 6 GB Kamera e pasme: 12 MP Kamera e përparme: 12 MP Kapaciteti i baterisë: 3687mAh Memoria: 128 GB Garancia: 12 Muaj Procesori: Apple A14 Bionic (5 nm)
Në gjendje
43.000 Lekë 32.900 Lekë
Ju kurseni: 10.100 Lekë (Përfshirë taksat)
Ky nje produkt i perdorur ne gjendje perfekte. Ne cmim jane te perfshira: Karikues Origjinal Gomine mbrojtese Garanci: 3 muaj!
Kapaciteti128GB Kapaciteti128 GB
Në gjendje
96.000 Lekë 46.500 Lekë
Ju kurseni: 49.500 Lekë (Përfshirë taksat)
Madhësia e ekranit: 6.8 inç RAM: 12 GB Kamera e pasme: 108 MP Kamera e përparme: 40 MP Kapaciteti i baterisë: 5000mAH Memoria: 256 GB Garancia: 12 Muaj Procesori: tetë bërthama (6)
Në gjendje
38.900 Lekë
(Përfshirë taksat)
Samsung S21 5G dhe Perdorur: Rrjeti teknologjia GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE / 5G Dale ne Treg Shpalllur 14 janar 2021 Statusi Dale ne treg me date 29 Janar 2021 Struktura e trupit Dimesionet 151,7 x 71,2 x 7,9 mm (5,97 x 2,80 x 0,31 inç) Pesha...
Kapaciteti256 Gb Kapaciteti128GB
Në gjendje
43.000 Lekë 41.000 Lekë
Ju kurseni: 2.000 Lekë (Përfshirë taksat)
Ky nje produkt i perdorur ne gjendje perfekte. Ne cmim jane te perfshira: Karikues Origjinal Gomine mbrojtese Garanci: 3 muaj!
Kapaciteti128GB Kapaciteti256 GB
Në gjendje
37.500 Lekë 28.000 Lekë
Ju kurseni: 9.500 Lekë (Përfshirë taksat)
Display Size: 6.4 inches RAM: 6GB Rear Camera: 16MP Front-facing Camera: 10MP Kapaciteti i baterisë: 4100 mAh Memoria: 128GB Garancia: 3 Muaj Procesori: 8nm octa-core Exynos 9820 / 7nm octa-core Snapdragon 855
Në gjendje
3.500 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
77.000 Lekë 47.000 Lekë
Ju kurseni: 30.000 Lekë (Përfshirë taksat)
Display Size: 6.9 inches RAM: 12GB Rear Camera: 108MP Front-facing Camera: 10MP Kapaciteti i baterisë: 4500 mAh Memoria: 256 GB Garancia: 6 Muaj Procesori: Octa-core (6)
Në gjendje
51.000 Lekë 44.900 Lekë
Ju kurseni: 6.100 Lekë (Përfshirë taksat)
Ky nje produkt i perdorur ne gjendje perfekte. Ne cmim jane te perfshira: Karikues Origjinal Gomine mbrojtese Garanci: 3 muaj!
Kapaciteti128GB Kapaciteti128 GB
Në gjendje
30.000 Lekë 25.500 Lekë
Ju kurseni: 4.500 Lekë (Përfshirë taksat)
Display Size: 6.1 inches RAM: 8GB Rear Camera: 12MP Front-facing Camera: 10MP Kapaciteti i baterisë: 3400mAh Memoria: 128 GB Garancia: 6 Muaj Procesori: Octa-core (6)
Në gjendje
32.000 Lekë 25.000 Lekë
Ju kurseni: 7.000 Lekë (Përfshirë taksat)
Display Size: 6.1 inches RAM: 3GB Rear Camera: 12MP Front-facing Camera: 12MP Kapaciteti i baterisë: 2942 mAh Memoria: 64GB Garancia: 3 Muaj Procesori: Apple A12 Bionic (7 nm)
Në gjendje
93.500 Lekë 61.500 Lekë
Ju kurseni: 32.000 Lekë (Përfshirë taksat)
Display Size: 6.1 inches RAM: 6GB Rear Camera: 12MP Front-facing Camera: 12MP Kapaciteti i baterisë: 2815mAh Memoria: 256GB Garancia: 12 Muaj Procesori: Apple A14 Bionic (5 nm)
Në gjendje
66.500 Lekë 38.000 Lekë
Ju kurseni: 28.500 Lekë (Përfshirë taksat)
Madhësia e ekranit: 6.7 inç RAM: 12 GB Kamera e pasme: 64 MP Kamera e përparme: 10 MP Kapaciteti i baterisë: 4800mAH Memoria: 128 GB Garancia: 12 Muaj Procesori: tetë bërthama (6)
Në gjendje
38.900 Lekë
(Përfshirë taksat)
Samsung S21 5G dhe Perdorur: Rrjeti teknologjia GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE / 5G Dale ne Treg Shpalllur 14 janar 2021 Statusi Dale ne treg me date 29 Janar 2021 Struktura e trupit Dimesionet 151,7 x 71,2 x 7,9 mm (5,97 x 2,80 x 0,31 inç) Pesha...
Kapaciteti256 Gb Kapaciteti128GB
Shfaq një produkt tjetër 20
Color
Brand
Cmimi

Lekë  –  Lekë

  • 1000Lekë
  • 97000Lekë
Vendor
Kapaciteti