Veshjet për fëmijë dhe fëmijë

Age
Brand
Cmimi
Vendor
Në gjendje
22.800 Lekë
(Përfshirë taksat)
Eshte matrial stofi i leshte me detaje kadife velur .
Në gjendje
32.700 Lekë
(Përfshirë taksat)
Eshte i perbere nga matrial i punuar me grimca kristalesh te shndritshme .Ku ne pjesen e poshtme eshte vendosur nje pjese tyli ngjyre qumshti ne forme rrudhash te vogla.
Age10
Në gjendje
21.000 Lekë
(Përfshirë taksat)
Eshte matrial stofi i leshte me detaje kadife velur .
Age10
Në gjendje
40.100 Lekë
(Përfshirë taksat)
Fustani "MIMI Ebla" është material i punuar i gjithi me dorë, me temina të vendosura në tyl transparent.
Age10 BrandMimi
Në gjendje
40.100 Lekë
(Përfshirë taksat)
Pjesa e bustit eshte e punuar me kristale dhe temina ngjyre te kuqe dhe gure transparent e gjitha handmade eshte cope franceze.Pjesa e poshtme eshte tyl i punuar me shirita transparent qe formojne nje valezim ne forme te petaleve te trendafilit.
Age10 BrandMimi
Në gjendje
32.700 Lekë
(Përfshirë taksat)
Fustani eshte nderuar nga material tyli transparent me detaje dhe xixa me reliev ne forme pikash te njetrajtshme .
Në gjendje
43.800 Lekë
(Përfshirë taksat)
Pjesa e bustit eshte e punuar me kristale dhe temina ngjyre te kuqe dhe gure transparent e gjitha handmade eshte cope franceze.Pjesa e poshtme eshte tyl i punuar me shirita transparent qe formojne nje valezim ne forme te petaleve te trendafilit.
Në gjendje
24.100 Lekë
(Përfshirë taksat)
Eshte i perbere nga velur ngjyre jeshile dhe dekoruar me gure dhe kristale ne pjesen e bustit .Te gjitha detajet jane handmade.
Në gjendje
20.900 Lekë
(Përfshirë taksat)
Eshte i ndertuar ne pjesen e bustit me temina te punuara me dore mbi tylin transparent si dhe pjesa e poshtme nga tyli transparent me te njejten ngjyre dhe detaje tantelle ne forme fluture te punuara me dore
Age10
Në gjendje
36.400 Lekë
(Përfshirë taksat)
Eshte i perbere nga matrial i punuar me grimca kristalesh te shndritshme .Ku ne pjesen e poshtme eshte vendosur nje pjese tyli ngjyre qumshti ne forme rrudhash te vogla.
Në gjendje
29.500 Lekë
(Përfshirë taksat)
Fustani eshte nderuar nga material tyli transparent me detaje dhe xixa me reliev ne forme pikash te njetrajtshme .
Age10
Në gjendje
14.100 Lekë
(Përfshirë taksat)
Eshte matrial stofi i leshte me detaje kadife velur si dhe badi 100% pambuk organik me tantelle franceze .
Months9-12
Në gjendje
26.500 Lekë
(Përfshirë taksat)
Material i gomuar dhe elastik me detaje me kristale guri handmade
Age10
Në gjendje
29.500 Lekë
(Përfshirë taksat)
Ky fustan eshte i perbete nga nderthurja e disa materialeve.Pjesa e bustit eshte i punuar me dore me temina ku jane vendosur detaje tantelle ne forme luleje me gure te qendisur me dore. Si dhe detaji i fjongos se velurit te kuq. Po ashtu dhe pjesa e poshtme eshte e perbete nga nderthurja e tre...
Age10
Në gjendje
1.500 Lekë
(Përfshirë taksat)
Kominoshja Mrekullia e Tete eshte pjese e koleksionit Mimi 2022.dhe perse MIMI? sepse PRODUKTET E MIMI JANE ME TE MIRAT! ❖ 100% produkte organike të çertifikuara nga GOTS ❖ Më të buta dhe më e qëndrueshme se pambuku konvencional ❖ Nuk ka kimikate të ashpra ose ngjyra ❖ Natyrisht...
Months9-12
Në gjendje
3.900 Lekë
(Përfshirë taksat)
"Sa Shume Te Dua" eshte nje copez e koleksionit MIMI 2022. dhe perse MIMI? sepse PRODUKTET E MIMI JANE ME TE MIRAT! ❖ 100% produkte organike të çertifikuara nga GOTS ❖ Më të buta dhe më e qëndrueshme se pambuku konvencional ❖ Nuk ka kimikate të ashpra ose ngjyra ❖ Natyrisht hipoalergjik, i...
Months3-6
Në gjendje
4.800 Lekë
(Përfshirë taksat)
Kominoshe Organike 3 Pjese  eshte pjese e koleksionit Mimi 2022 dhe perse MIMI? sepse PRODUKTET E MIMI JANE ME TE MIRAT! ❖ 100% produkte organike të çertifikuara nga GOTS ❖ Më të buta dhe më e qëndrueshme se pambuku konvencional ❖ Nuk ka kimikate të ashpra ose ngjyra ❖ Natyrisht...
Months3-6
Në gjendje
40.100 Lekë
(Përfshirë taksat)
Age10 BrandMimi
Në gjendje
21.600 Lekë
(Përfshirë taksat)
Age10
Në gjendje
43.800 Lekë
(Përfshirë taksat)
Ky fustan eshte i perbete nga nderthurja e disa materialeve.Pjesa e bustit eshte i punuar me dore me kristale dhe temina jane vendosur detaje .Si dhe detaji i fjongos se velurit te bardhe Po ashtu dhe pjesa e poshtme eshte e perbete nga nderthurja e tre materialeve .Velur i bardhe pjesa e...
Shfaq një produkt tjetër 20
Age
Brand
Cmimi

Lekë  –  Lekë

  • 1500Lekë
  • 43800Lekë
Vendor