Campaign
Cmimi
Vendor
Në gjendje
2.503 Lekë 1.752 Lekë
Ju kurseni: 751 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Permanent Dye Llongueras will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Llongueras products and other hairdressing accessories from 100% original brands . Gender: Unisex Lady Ingredients:...
Në gjendje
1.346 Lekë 942 Lekë
Ju kurseni: 404 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Permanent Dye Palette Natural Schwarzkopf will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Schwarzkopf products and other hairdressing accessories from 100% original brands . Gender: Lady...
Në gjendje
1.601 Lekë 1.121 Lekë
Ju kurseni: 480 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Permanent Dye Color Sensation Garnier will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Garnier products and other hairdressing accessories from 100% original brands . Gender: Unisex...
Në gjendje
4.409 Lekë 1.805 Lekë
Ju kurseni: 2.604 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Permanent Dye Igora Royal Schwarzkopf will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Schwarzkopf products and other hairdressing accessories from 100% original brands . Gender: Unisex Perfect...
Në gjendje
3.163 Lekë 2.214 Lekë
Ju kurseni: 949 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Permanent Dye Farmatint 4r-Castaño Cobrizo Gel will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Farmatint products and other hairdressing accessories from 100% original brands . Gender: Unisex...
Në gjendje
3.255 Lekë 971 Lekë
Ju kurseni: 2.284 Lekë (Përfshirë taksat)
Dëshironi të përmirësoni imazhin tuaj dhe të nxirrni në pah bukurinë tuaj? Atëherë ngjyra e përhershme Evolution Alfaparf Milano Nº 1 (60 ml) do t'ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja! Shijoni përfitimet dhe avantazhet e produkteve Alfaparf Milano dhe aksesorëve të tjerë parukerie nga...
Në gjendje
3.735 Lekë 2.614 Lekë
Ju kurseni: 1.121 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Permanent Dye Farmatint 8d-Rubio Claro Dorado Gel will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Farmatint products and other hairdressing accessories from 100% original brands . Gender: Unisex...
Në gjendje
9.919 Lekë 5.369 Lekë
Ju kurseni: 4.550 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Semi-permanent Colourant Shades Eq Redken will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Redken products and other hairdressing accessories from 100% original brands . Gender: Unisex Suitable...
Në gjendje
3.525 Lekë 1.782 Lekë
Ju kurseni: 1.743 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Permanent Dye Salermvison Salerm Nº 8,323 (75 ml) will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Salerm products and other hairdressing accessories from 100% original brands . Colour: Nº 8,323...
Në gjendje
2.752 Lekë 1.582 Lekë
Ju kurseni: 1.170 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Permanent Dye Life Color Plus Farmavita Nº 0 22 (100 ml) will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Farmavita products and other hairdressing accessories from 100% original brands ....
Në gjendje
2.315 Lekë 1.621 Lekë
Ju kurseni: 694 Lekë (Përfshirë taksat)
Dëshironi të përmirësoni imazhin tuaj dhe të nxirrni në pah bukurinë tuaj? Atëherë ngjyruesi gjysmë i përhershëm Henna Radhe Shyam Copper (100 g) do t'ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja! Shijoni përfitimet dhe avantazhet e produkteve Radhe Shyam dhe aksesorëve të tjerë parukerie të...
Në gjendje
2.908 Lekë 1.461 Lekë
Ju kurseni: 1.447 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Permanent Dye Classic Manic Panic Electric Tiger Lily (118 ml) will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Manic Panic products and other hairdressing accessories from 100% original brands ....
Në gjendje
2.315 Lekë 1.621 Lekë
Ju kurseni: 694 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Semi-permanent Colourant Radhe Shyam Dark Brown Henna Powdered (100 g) will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Radhe Shyam products and other hairdressing accessories from 100% original...
Në gjendje
2.791 Lekë 1.954 Lekë
Ju kurseni: 837 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Permanent Dye Farmatint 8r-Rubio Claro Cobrizo Gel will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Farmatint products and other hairdressing accessories from 100% original brands . Gender: Unisex...
Në gjendje
4.290 Lekë 1.971 Lekë
Ju kurseni: 2.319 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Permanent Dye Wella Nº 0/43 (60 ml) will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Wella products and other hairdressing accessories from 100% original brands . Colour: Nº 0/43 Capacity: 60 ml
Në gjendje
2.908 Lekë 1.461 Lekë
Ju kurseni: 1.447 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Permanent Dye Classic Manic Panic Sunshine (118 ml) will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Manic Panic products and other hairdressing accessories from 100% original brands . Capacity:...
Në gjendje
2.154 Lekë 1.507 Lekë
Ju kurseni: 647 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Semi-permanent Colourant Hairgum Sixty's Color Magenta (60 ml) will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Hairgum products and other hairdressing accessories from 100% original brands ....
Në gjendje
4.198 Lekë 1.736 Lekë
Ju kurseni: 2.462 Lekë (Përfshirë taksat)
Dëshironi të përmirësoni imazhin tuaj dhe të nxirrni në pah bukurinë tuaj? Atëherë ngjyra e përhershme Igora Royal Schwarzkopf 9-7 (60 ml) do t'ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja! Shijoni përfitimet dhe avantazhet e produkteve Schwarzkopf dhe aksesorëve të tjerë të parukierisë nga...
Në gjendje
3.914 Lekë 1.088 Lekë
Ju kurseni: 2.826 Lekë (Përfshirë taksat)
Dëshironi të përmirësoni imazhin tuaj dhe të nxirrni në pah bukurinë tuaj? Atëherë ngjyra e përhershme Revlon Cor 5.46 (70 ml) do t'ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja! Shijoni përfitimet dhe avantazhet e produkteve Revlon dhe aksesorëve të tjerë të parukierisë nga markat 100%...
Në gjendje
2.791 Lekë 1.954 Lekë
Ju kurseni: 837 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Permanent Dye Farmatint 7n-Blonde will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Farmatint products and other hairdressing accessories from 100% original brands . Gender: Unisex Texture: Gel...
Shfaq një produkt tjetër 20
Reviews

No data found

Write a review