Ngrohës

Campaign
Brand
Cmimi
Vendor
Në gjendje
11.990 Lekë 8.499 Lekë
Ju kurseni: 3.491 Lekë (Përfshirë taksat)
NGROHES FELSENI ME 13 FLETË Fuqia deri në 2500 W
Në gjendje
6.375 Lekë
(Përfshirë taksat)
Funksioni i ventilimit: PO Fuqia: 2400 W Nivelet e fuqisë: 2 Opsioni i ajrit të ftohtë: JO Opsioni i mbrojtjes nga mbinxehja: - Garancia normale: 24 Kodi Ean: 3121040056356 Marka: ROWENTA Mënyra e ngrohjes: ELEKTRIKE
Në gjendje
6.490 Lekë 5.000 Lekë
Ju kurseni: 1.490 Lekë (Përfshirë taksat)
Ngrohës Rowenta SO2210F0 Fuqia 2000 W Nivelet e fuqisë 2
Në gjendje
5.490 Lekë 5.250 Lekë
Ju kurseni: 240 Lekë (Përfshirë taksat)
MARKA LOBOD OZONI KODI 5301000552489 MODELI LNG-20500-HW FUQIA 2000 W ELEMENT SIGURIE PO MATERIALI METAL VENTILIM JO MENYRA E NGROHJES ELEKTRIKE NGJYRA E ZEZE LLOJI I REZISTENCES Kuarci LAGESHTUES AJRI JO BAZAMENT SHTESE JO...
Në gjendje
3.125 Lekë
(Përfshirë taksat)
FUQI 1200 W Nivelet e nxehtësisë: 2
Në gjendje
10.900 Lekë 7.990 Lekë
Ju kurseni: 2.910 Lekë (Përfshirë taksat)
NGROHES FELSENI ME 11 FLETË Fuqia deri në 2500 W
Në gjendje
16.990 Lekë 14.375 Lekë
Ju kurseni: 2.615 Lekë (Përfshirë taksat)
KALORIFER  ME 11 ELEMENTE 2200W
Në gjendje
2.590 Lekë 2.188 Lekë
Ju kurseni: 402 Lekë (Përfshirë taksat)
Ngrohës SINBO Model: SFH-3396, NG11837, Ideal për ngrohjen e çdo ambienti: shtëpi apo zyrë gjatë ditëve të ftohta të dimrit, Me 1 nivel shpejtësie, Me teknologji infra të kuqe, Me termostat të rregullueshëm dhe mbrojtje nga mbinxehja, Mund ta instaloni lehtësisht edhe në mur, Fuqia: 2500 W.
Në gjendje
7.500 Lekë 6.938 Lekë
Ju kurseni: 562 Lekë (Përfshirë taksat)
Ngrohës Hyundai 11 fletë
Në gjendje
11.990 Lekë 7.990 Lekë
Ju kurseni: 4.000 Lekë (Përfshirë taksat)
Mënyra e ngrohjes: Elektrike Funksioni i ventilimit: PO Nivelet e fuqisë: 2 Opsioni për ajër të ftohtë: Po Opsioni i mbrojtjes nga mbinxehja: Po Kodi Ean: 3121040056370 Marka: ROWENTA Fuqia: 2400 W Garancia normale: 24
Në gjendje
2.990 Lekë 1.790 Lekë
Ju kurseni: 1.200 Lekë (Përfshirë taksat)
2000 W | Nivele: 2
Në gjendje
7.990 Lekë 6.750 Lekë
Ju kurseni: 1.240 Lekë (Përfshirë taksat)
Ngrohës me 11 fletë
Në gjendje
10.990 Lekë 9.375 Lekë
Ju kurseni: 1.615 Lekë (Përfshirë taksat)
Fuqia: 1600 W Elementet ngrohëse: 2 Kapaciteti i ngrohjes: 55 m3
Në gjendje
9.990 Lekë 8.250 Lekë
Ju kurseni: 1.740 Lekë (Përfshirë taksat)
Fuqia: 2000 W Termostati: Po Nivelet e ngrohjes: Po Nivelet e fuqisë: 3 - 750W, 1250W, 2000W Ekrani: Po Minutat: Po Mbrojtja nga mbinxehja: Po
Në gjendje
2.290 Lekë 1.750 Lekë
Ju kurseni: 540 Lekë (Përfshirë taksat)
Ngrohës Saray SML 1020 Siperfaqja 50m3 Fuqia 1700 W
Në gjendje
13.990 Lekë 10.590 Lekë
Ju kurseni: 3.400 Lekë (Përfshirë taksat)
Fuqia 2800 W Elementet ngrohëse: 4 Nivelet: 4 Mbulimi: 51 m²
Në gjendje
5.990 Lekë 4.750 Lekë
Ju kurseni: 1.240 Lekë (Përfshirë taksat)
Fuqia: 2400 W Element infra të kuqe Montimi: Mur dhe Toke
Në gjendje
4.250 Lekë
(Përfshirë taksat)
Fuqia: 1200 W 11 Flisni Mbrojtje nga mbinxehja Kontrolli i temperaturës
Në gjendje
12.990 Lekë 11.990 Lekë
Ju kurseni: 1.000 Lekë (Përfshirë taksat)
Fuqia: 2000 W Elementet e ngrohjes: 1 Vendosja e temperaturës së synuar Telekomandë Nivelet: 4
Në gjendje
7.490 Lekë 6.250 Lekë
Ju kurseni: 1.240 Lekë (Përfshirë taksat)
Fuqia 2300 W Elementet ngrohëse: 1 Vendndodhja: Murale
Shfaq një produkt tjetër 15
Reviews

No data found

Write a review
Campaign
Brand
Cmimi

Lekë  –  Lekë

  • 1190Lekë
  • 27990Lekë
Vendor