Cmimi
Vendor
Në gjendje
550 Lekë
(Përfshirë taksat)
Damixhan qelqi 5 lit me tape dhe ruajtje plastike
Në gjendje
2.300 Lekë
(Përfshirë taksat)
Damixhan qelqi 15 lit me ruajtje plastike
Në gjendje
500 Lekë 390 Lekë
Ju kurseni: 110 Lekë (Përfshirë taksat)
Materiali: Qelq Kapaciteti: 1150 ml  Brandi: Lav Paketim: 1 cope Kodi: FRS249
Në gjendje
1.800 Lekë
(Përfshirë taksat)
Damixhan qelqi 10 lit me ruajtje plastike
Në gjendje
2.700 Lekë
(Përfshirë taksat)
Damixhan qelqi 20 lit me ruajtje plastike 
Në gjendje
200 Lekë
(Përfshirë taksat)
Kuti hermetike plastike 
Madhësia3L
Në gjendje
3.560 Lekë
(Përfshirë taksat)
Materiali: Dru dhe Plastik Brandi: Danny Home  Permasat: 37 x 22.5 x 14(h) Kodi: DH3146
Në gjendje
330 Lekë
(Përfshirë taksat)
Brandi: Bager  Materiali: Plastike Kapaciteti: 2000 ml
Në gjendje
150 Lekë
(Përfshirë taksat)
Brandi: Miradan Kapaciteti: 550 ml
Në gjendje
60 Lekë
(Përfshirë taksat)
tas acrylic 3
Në gjendje
90 Lekë
(Përfshirë taksat)
tas acrylic 2
Në gjendje
480 Lekë 374 Lekë
Ju kurseni: 106 Lekë (Përfshirë taksat)
Materiali: Qelq Kapaciteti: 375  ml  Brandi: Lav Paketim: 2 cope Kodi: DEF247
Në gjendje
760 Lekë
(Përfshirë taksat)
Brandi: Bager  Materiali: Plastike
Në gjendje
700 Lekë
(Përfshirë taksat)
Materiali: Qelq Kapaciteti: 315 ml  Brandi: Lav Paketim: 2 cope Kodi: DEF226
Në gjendje
60 Lekë
(Përfshirë taksat)
Tasa katror 13x13
Në gjendje
240 Lekë
(Përfshirë taksat)
Brandi: Bager  Materiali: Plastike
Në gjendje
120 Lekë
(Përfshirë taksat)
tas acrylic 1
Në gjendje
110 Lekë
(Përfshirë taksat)
Brandi: Ucsan Materiali: Plastike Kapaciteti: 0,6 L
Në gjendje
280 Lekë
(Përfshirë taksat)
Materiali: Qelq Kapaciteti: 375 ml  Brandi: Lav Paketim: 1 cope Kodi: FRS227
Në gjendje
240 Lekë
(Përfshirë taksat)
Brandi: Bager  Materiali: Plastike Kapaciteti: 500 ml
Shfaq një produkt tjetër 20