Pastrues dyshemeje dhe avulli

Brand
Cmimi
Vendor
Në gjendje
26.175 Lekë 22.248 Lekë
Ju kurseni: 3.927 Lekë (Përfshirë taksat)
If you like to take care of every detail in your home and own the latest products that will make your life easier, purchase Steam Mop Vileda Looper at the best price. Colour: Black Power supply: Rechargeable lithium battery Includes: Charging base
BrandVileda StatusiNew
Në gjendje
8.854 Lekë 3.790 Lekë
Ju kurseni: 5.064 Lekë (Përfshirë taksat)
InnovaGoods ofron artikujt më të fundit për shtëpinë tuaj, të tilla si Mini Hekuri me avull Vertical dhe Horizontal 2-në-1 Velyron InnovaGoods 800 W për shtëpinë tuaj ! Zbuloni një gamë të gjerë produktesh me cilësi të lartë të cilat dallohen për funksionalitetin, efikasitetin dhe dizajnin...
BrandInnovaGoods StatusiNew
Në gjendje
14.168 Lekë 5.841 Lekë
Ju kurseni: 8.327 Lekë (Përfshirë taksat)
InnovaGoods offers the latest items for your home, such as the Multi-purpose, 9-in-1 Hand-held Steamer with Accessories Steany InnovaGoods 0,35 L 3 Bar 1000W Home Houseware ! Discover a wide range of high-quality products which stand out for their functionality, efficiency and innovative...
BrandInnovaGoods StatusiNew
Në gjendje
10.981 Lekë 8.682 Lekë
Ju kurseni: 2.299 Lekë (Përfshirë taksat)
If you are looking for household appliances at the best prices, don't miss the Vaporeta Steam Cleaner POLTI Cleaning and a wide selection of small household appliances! Includes: Accessories Pressure: 3 BAR Function: Cleaning
BrandPOLTI StatusiNew
Në gjendje
8.337 Lekë 6.252 Lekë
Ju kurseni: 2.085 Lekë (Përfshirë taksat)
If you are looking for household appliances at the best prices, don't miss the Vaporeta Steam Cleaner Taurus Rapidissimo Clean Pro 0,35 L 1050W Blue and a wide selection of small household appliances! Colour: Blue Continuous steam: 30 g/min Power: 1050 W Pressurised steam: 3 BAR Type:...
BrandDemi StatusiNew
Reviews

No data found

Write a review
Brand
Cmimi

Lekë  –  Lekë

  • 3790Lekë
  • 22248Lekë
Vendor