Brand
Cmimi
Vendor
Jashtë stokut
81.178 Lekë 42.925 Lekë
Ju kurseni: 38.253 Lekë (Përfshirë taksat)
Një rutine e palosshme për ecje me altoparlantë dhe rrip dore me telekomandë që ju mundëson të ecni dhe të vraponi lehtësisht për t'u përshtatur në shtëpi. Rrotat e bëjnë më të lehtë transportin, është gjithashtu e lehtë për tu palosur dhe shpalosur dhe zë hapësirë minimale për ruajtje. Pasi të...
BrandInnovaGoods StatusiNew
Reviews

No data found

Write a review
Brand
Cmimi

Lekë  –  Lekë

  • 42925Lekë
  • 42925Lekë
Vendor