Rërë per Mace

Brand
Cmimi
Permasat
Vendor
Në gjendje
3.800 Lekë
(Përfshirë taksat)
Rërë për mace. 100% natyrale, pa pluhur, e bërë nga bentoniti i bardhë pa aromë të shtuar. Kontroll efektiv i aromave të pakëndshme. Grumbullim i mbeturinave të maceve i bërë nga argjila më e mirë e bentonitit të bardhë me përthithshmëri të shkëlqyer, parandalon aromat e pakëndshme dhe...
BrandHusse Madhësia15 L
Jashtë stokut
Na kontaktoni për një çmim
Grumbullim i mbeturinave të maceve, prodhuar nga bentoniti gri natyral me një kapacitet të lartë absorbues si dhe kontroll të fortë dhe afatgjatë të aromave. Kontroll natyral dhe afatgjatë i aromave. Rërat tona të maceve Kattstro Red prodhohen nga bentoniti natyral i natriumit,...
Brand
Cmimi

Lekë  –  Lekë

  • 0Lekë
  • 3800Lekë
Permasat
Vendor