Lodra dhe aktivitet për fëmijë

Age
Brand
Cmimi
Vendor
Në gjendje
4.000 Lekë 3.100 Lekë
Ju kurseni: 900 Lekë (Përfshirë taksat)
Monopatina Scooter Panda Me rrota me drita led; Me timon me 3 nivele lartesie; E pershtatshme per moshat 3-8 vjec; Pesha maksimale 50 kg; Paloset lehtesisht per t'u mbajtur ne dore ose makine; Me sistem frenimi; Bazament antirreshkitje per vendosjen e kembes; 4 ngjyra- roze; e...
Ngjyrë008 - blu
Në gjendje
6.000 Lekë 4.700 Lekë
Ju kurseni: 1.300 Lekë (Përfshirë taksat)
Skuter Monopatina Me rrota me drita led; Unë muzike Me timon me 3 nivele lartesie; E pershtatshme per moshat 3-8 vjec; Pesha maksimale 50 kg; Paloset lehtesisht per t'u mbajtur ne dore ose makine; Me sistem frenimi; Bazament antirreshkitje per vendosjen e kembes; '2 ngjyra-...
NgjyrëE kuqe
Në gjendje
2.520 Lekë 2.268 Lekë
Ju kurseni: 252 Lekë (Përfshirë taksat)
Në gjendje
3.500 Lekë
(Përfshirë taksat)
Loder makine Chicco  E pershtatshme per femije nga 18-36 muaj Ka rrota te kthyeshme per te siguruar line lirine maksimale te levizjes.
Në gjendje
2.520 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
4.670 Lekë 3.270 Lekë
Ju kurseni: 1.400 Lekë (Përfshirë taksat)
Children deserve the best, that's why we present to you Bath Toy , ideal for those who seek quality products for their little ones! Get at the best prices! Important information: Assorted designs sent randomly according to stock
Në gjendje
7.000 Lekë 6.300 Lekë
Ju kurseni: 700 Lekë (Përfshirë taksat)
Një trampolinë e parë ideale për fëmijën tuaj, Plum Junior Bouncer dhe lejon fëmijët të vegjël të praktikojnë në mënyrë të sigurt kërcimin dhe të krijojnë besimin e tyre ndërsa mësojnë të kërcejnë. Ka një dorezë që ndihmon në arritjen e një ekuilibri. Plum Junior Bouncer me të...
Në gjendje
3.500 Lekë
(Përfshirë taksat)
Makina Chicco eshte ideale për zhvillimin e aftësive të koordinimit motorik. Ka rrota rrotulluese për të siguruar lirinë totale të lëvizjes, duke krijuar shumë kënaqësi. E pershtatshme per femije te moshes 12-36 muaj
Në gjendje
3.500 Lekë
(Përfshirë taksat)
Makina Chicco eshte ideale për zhvillimin e aftësive të koordinimit motorik. Ka rrota rrotulluese për të siguruar lirinë totale të lëvizjes, duke krijuar shumë kënaqësi. E pershtatshme per femije te moshes 12-36 muaj
Në gjendje
3.300 Lekë
(Përfshirë taksat)
Një makinë lodër e bërë nga 100% material i ricikluar me një dizajn të sofistikuar dhe stil të cilësisë së mirë për të drejtuar drejt aventurave të reja dhe fantastike! Një udhëtim me makinë i krijuar për të zhvilluar aftësitë motorike të fëmijëve, koordinimin dhe perceptimin hapësinor...
Në gjendje
3.822 Lekë 2.867 Lekë
Ju kurseni: 955 Lekë (Përfshirë taksat)
Children deserve the best, that's why we present to you Pull-along train Moltó Wood , ideal for those who seek quality products for their little ones! Get Moltó at the best prices! Material: Wood Recommended age: + 18 Months Number of pieces: 14 pcs
BrandMoltó StatusiNew
Në gjendje
4.200 Lekë
(Përfshirë taksat)
Makine bojeqielli eco e firmes  Chicco
Në gjendje
3.000 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
4.200 Lekë
(Përfshirë taksat)
Makine e kuqe eco e firmes Chicco  
Në gjendje
3.736 Lekë 2.615 Lekë
Ju kurseni: 1.121 Lekë (Përfshirë taksat)
Children deserve the best, that's why we present to you Vehicle Vtech Tut Tut Lights with sound (ES) , ideal for those who seek quality products for their little ones! Get Vtech at the best prices! Functions: Light Sound Number of batteries: 1 Battery operated: Yes Language: ES...
BrandVtech StatusiNew
Në gjendje
2.851 Lekë 1.996 Lekë
Ju kurseni: 855 Lekë (Përfshirë taksat)
Children deserve the best, that's why we present to you Rattle Cuddly Toy Hape Snail , ideal for those who seek quality products for their little ones! Get Hape at the best prices! Recommended age: + 0 Years Characteristics: Visual skills development Motorik-Training Design: Snail...
BrandHape StatusiNew
Në gjendje
4.367 Lekë 3.057 Lekë
Ju kurseni: 1.310 Lekë (Përfshirë taksat)
Children deserve the best, that's why we present to you Rattle Puppy Toby Vtech , ideal for those who seek quality products for their little ones! Get Vtech at the best prices! Recommended age: + 3 Months
BrandVtech StatusiNew
Në gjendje
1.230 Lekë
(Përfshirë taksat)
FORMUESE-12cp 'Blloqe të buta' CLEMMY
Në gjendje
6.917 Lekë 5.188 Lekë
Ju kurseni: 1.729 Lekë (Përfshirë taksat)
Children deserve the best, that's why we present to you Tricycle Moto Cross Premium Moltó Red (18+ months) , ideal for those who seek quality products for their little ones! Get Moltó at the best prices! Gender: Unisex Colour: Red Recommended age: 18+ Months Approx. dimensions: 73 x 47 x...
BrandMoltó StatusiNew
Në gjendje
3.780 Lekë 3.402 Lekë
Ju kurseni: 378 Lekë (Përfshirë taksat)
Rrotat e drejtuara për të lehtësuar drejtimin dhe një bori që kërcitin për të tërhequr vëmendjen e fëmijëve dhe për të nxitur kureshtjen e tyre, dëgjimin dhe kuptimin e marrëdhënieve shkak-pasojë.
Age12-36 muaj BrandKlementoni
Shfaq një produkt tjetër 20
Age
Brand
    Shfaq të gjitha (12)
Cmimi

Lekë  –  Lekë

  • 1230Lekë
  • 8300Lekë
Vendor