Foshnja Djem 0-24m

Age
Cmimi
Vendor
Në gjendje
8.200 Lekë
(Përfshirë taksat)
Kostumi Mimi Ares   eshte koleksioni i ri  Mimi Kids Dimer 2022.  Koleksioni Mimi Kids aspiron t’i beje femijet te ndjehen rehat dhe te sigurt me rrobat dhe veten e tyre. KOleksioni i ri Dimer2022 ka mberritur ne Mimi.  Zbuloni nje univers qe nderthur elegancen, njohurine dhe stilin e...
Age6-7
Në gjendje
6.600 Lekë
(Përfshirë taksat)
Kostumi Mimi Amos  eshte pjese e koleksionit te ri  Mimi Kids Dimer 2022.  Seti i tutavew perfshin bluzen e siperme dhe tutat e poshtme. Koleksioni Mimi Kids aspiron t’i beje femijet te ndjehen rehat dhe te sigurt me rrobat dhe veten e tyre. Koleksioni i ri Dimer 2022 ka mberritur ne Mimi....
Age6-7
Në gjendje
5.300 Lekë
(Përfshirë taksat)
Kostumi Mimi Anson   eshte koleksioni i ri  Mimi Kids Dimer 2022.  Koleksioni Mimi Kids aspiron t’i beje femijet te ndjehen rehat dhe te sigurt me rrobat dhe veten e tyre. KOleksioni i ri Dimer2022 ka mberritur ne Mimi.  Zbuloni nje univers qe nderthur elegancen, njohurine dhe stilin e...
Months9-12
Në gjendje
5.200 Lekë
(Përfshirë taksat)
Mimi Sky eshte nje pjese e koleksionit te kepuceve te Mimi 2021. Te krijuara nga ne me shume dashuri, kepucet jane 100% lekure dhe jane dizenjuar per te qene sa me te rehatshme per te vegjilt tane. Kepucet vijne ne ngjyra dhe numra te ndryshme, dhe te kombinuara me veshjet e Mimi kids sic jane...
Në gjendje
5.200 Lekë
(Përfshirë taksat)
Mimi Nature eshte nje pjese e koleksionit te kepuceve te Mimi 2021. Te krijuara nga ne me shume dashuri, kepucet jane 100% lekure dhe jane dizenjuar per te qene sa me te rehatshme per te vegjilt tane. Kepucet vijne ne ngjyra dhe numra te ndryshme, dhe te kombinuara me veshjet e Mimi kids sic...
Në gjendje
5.200 Lekë
(Përfshirë taksat)
“Mimi Confident” eshte nje set i perbere nga 2 pjese: kemishe dhe pantallona te shkurtra. Pjesë e koleksionit Mimi Kids I cili aspiron t’i bëjë fëmijët të ndjehen rehat dhe të sigurt me rrobat dhe veten e tyre. Koleksioni Pranverë-Verë 2021 ka mbërritur në • MIMI •. Zbuloni një univers që...
Në gjendje
4.800 Lekë
(Përfshirë taksat)
Mimi Earth eshte nje pjese e koleksionit te kepuceve te Mimi 2021. Te krijuara nga ne me shume dashuri, kepucet jane 100% lekure dhe jane dizenjuar per te qene sa me te rehatshme per te vegjilt tane. Kepucet vijne ne ngjyra dhe numra te ndryshme, dhe te kombinuara me veshjet e Mimi kids sic...
Në gjendje
5.200 Lekë
(Përfshirë taksat)
Mimi Marina eshte nje pjese e koleksionit te kepuceve te Mimi 2021. Te krijuara nga ne me shume dashuri, kepucet jane 100% lekure dhe jane dizenjuar per te qene sa me te rehatshme per te vegjilt tane. Kepucet vijne ne ngjyra dhe numra te ndryshme, dhe te kombinuara me veshjet e Mimi kids sic...
Në gjendje
4.800 Lekë
(Përfshirë taksat)
Mimi Star Boy eshte nje pjese e koleksionit te kepuceve te Mimi 2021. Te krijuara nga ne me shume dashuri, kepucet jane 100% lekure dhe jane dizenjuar per te qene sa me te rehatshme per te vegjilt tane. Kepucet vijne ne ngjyra dhe numra te ndryshme, dhe te kombinuara me veshjet e Mimi kids sic...
Age
Cmimi

Lekë  –  Lekë

  • 4800Lekë
  • 8200Lekë
Vendor