Topa, bluza dhe bluza

Brand
Cmimi
Permasat
Vendor
Në gjendje
3.800 Lekë
(Përfshirë taksat)
Bluze Bali - Material Ryon shume i rehatshem per trupin - One size, pa masa te ndryshme sepse materiali eshte elastik - Prodhim artizanal me dore - Ngjyrues ekologjik - Zero toksina te perdorura ne prodhim
BrandStili Bali MadhësiaNjë masë
Në gjendje
3.800 Lekë
(Përfshirë taksat)
Bluze Bali - Material Ryon shume i rehatshem per trupin - One size, pa masa te ndryshme sepse materiali eshte elastik - Prodhim artizanal me dore - Ngjyrues ekologjik - Zero toksina te perdorura ne prodhim
BrandStili Bali MadhësiaNjë masë
Brand
Cmimi

Lekë  –  Lekë

  • 3800Lekë
  • 3800Lekë
Permasat
Vendor