Termometer Smart

Brand
Cmimi
Vendor
Në gjendje
1.500 Lekë
(Përfshirë taksat)
Monitorimi i temperaturës dhe lagështisë në ambiente të brendshme. E pajisur me një ekran LCD për shfaqjen e të dhënave të ndryshme. Të dhënat mund t'i shihni edhe në aplikacionin Mi Home. Është montuar shumë thjesht në mur. Falë sensorit shumë të ndjeshëm, të dhënat vijnë në kohë reale dhe janë të sakta. Termometri konsumon shumë pak energji, vetëm një bateri CR2032 në vit.
BrandXiaomi Dimension4.30 x 4.30 x 1.25 cm
Reviews

No data found

Write a review
Brand
Cmimi

Lekë  –  Lekë

  • 1500Lekë
  • 1500Lekë
Vendor