Bebe një-copë

Cmimi
Vendor
Në gjendje
2.700 Lekë
(Përfshirë taksat)
Body Organike 2 Pjeseshe  eshte pjese e koleksionit te ri Mimi 2022. dhe perse MIMI? sepse PRODUKTET E MIMI JANE ME TE MIRAT! ❖ 100% produkte organike të çertifikuara nga GOTS ❖ Më të buta dhe më e qëndrueshme se pambuku konvencional ❖ Nuk ka kimikate të ashpra ose ngjyra ❖ Natyrisht...
Months9-12