Topa për bebe dhe fëmijë

Cmimi
Vendor
Jashtë stokut
12.100 Lekë
(Përfshirë taksat)
Seti 10 pjesesh per te porsalindur eshte nje copez e koleksionit MIMI 2021. Ai perfshin: bodi, kominoshe, bluze te siperme, pantallona, batanije, dorashka, kapuc, corape (2 pale) dhe gushore. Dhe perse MIMI? Sepse PRODUKTET E MIMI JANE ME TE MIRAT! 100% produkte organike të çertifikuara nga...
Jashtë stokut
4.600 Lekë
(Përfshirë taksat)
Triko Organike "Arush" eshte nje copez e koleksionit MIMI 2022. dhe perse MIMI? sepse PRODUKTET E MIMI JANE ME TE MIRAT! ❖ 100% produkte organike të çertifikuara nga GOTS ❖ Më të buta dhe më e qëndrueshme se pambuku konvencional ❖ Nuk ka kimikate të ashpra ose ngjyra ❖ Natyrisht...