Krem për konturin e syve

Në gjendje
6.288 Lekë 3.884 Lekë
Ju kurseni: 2.404 Lekë (Përfshirë taksat)
Gjinia: Zonjë Kapaciteti: 15 ml Përbërësit: Polisilikoni-8 Polisorbat 80 Retinil linoleat Hialuronat natriumi Hidroksid natriumi Uji (Aqua) Akrilamid/kopolimer akriloildimetiltaurat natriumi Adenozina Poliakrildimetiltauramidi i amonit Kafeina Glikoli kapril Acid...
BrandLa Roche Posay StatusiI Ri
Në gjendje
6.731 Lekë 4.812 Lekë
Ju kurseni: 1.919 Lekë (Përfshirë taksat)
Serum for Eye Area Vanessium Eye Care Moisturizing (15 ml) is a quality product designed for discerning individuals who look after their appearance and are looking for the best cosmetics to enhance their beauty. If you are one of them, the 100% original Vanessium products are made for you....
BrandVanessium StatusiNew
Në gjendje
4.183 Lekë 2.780 Lekë
Ju kurseni: 1.403 Lekë (Përfshirë taksat)
Eye Contour La Roche Posay Hydraphase Intense (15 ml) është një produkt cilësor i krijuar për individë të dallueshëm që kujdesen për pamjen e tyre dhe janë në kërkim të kozmetikës më të mirë për të rritur bukurinë e tyre. Nëse jeni një prej tyre, produktet 100% origjinale La Roche Posay janë...
BrandLa Roche Posay StatusiI Ri
Në gjendje
4.782 Lekë 3.346 Lekë
Ju kurseni: 1.436 Lekë (Përfshirë taksat)
Dëshironi të keni linjën më të mirë të trajtimeve të bukurisë në shtëpinë tuaj me produkte të cilësisë së mirë me një çmim të mirë? Epo, mos kaloni pa Eye Contour Filler Eucerin Hyaluron (15 ml) ! Kapaciteti: 15 ml Gjinia: Unisex
BrandEucerin StatusiI Ri
Në gjendje
5.827 Lekë 2.326 Lekë
Ju kurseni: 3.501 Lekë (Përfshirë taksat)
Çanta kundër syve Orquid Eternal Postquam (15 ml) është një produkt cilësor i krijuar për njerëzit kërkues që kujdesen për imazhin e tyre dhe kërkojnë kozmetikën më të mirë për të rritur bukurinë e tyre. Nëse jeni një prej tyre, produktet 100% origjinale Postquam janë bërë për ju. Gjinia:...
BrandPostquam StatusiNew
Në gjendje
8.502 Lekë 3.858 Lekë
Ju kurseni: 4.644 Lekë (Përfshirë taksat)
Gjinia: zonjë Unisex Kapaciteti: 15 ml Përbërësit: Laurat poligliceril-10 Laurat poligliceril-2 Propilen glikol Kaprilat propilheptil Ekstrakti i rrënjës së Ruscus aculeatus Izomerat saharid Hialuronat natriumi Benzoat natriumi Citrati i natriumit Hidroksid...
Branddeklaruar StatusiNew
Në gjendje
7.660 Lekë 4.247 Lekë
Ju kurseni: 3.413 Lekë (Përfshirë taksat)
Trajtimi për zonën e syve dhe buzëve Platinum Martiderm (15 ml) është një produkt cilësor i krijuar për njerëzit kërkues që kujdesen për imazhin e tyre dhe kërkojnë kozmetikën më të mirë për të rritur bukurinë e tyre. Nëse jeni një prej tyre, produktet 100% origjinale Martiderm janë bërë për...
BrandMartiderm StatusiI Ri
Në gjendje
5.236 Lekë 3.526 Lekë
Ju kurseni: 1.710 Lekë (Përfshirë taksat)
Eye Contour Glicare Sesderma (30 ml) është një produkt cilësor i krijuar për njerëzit kërkues që kujdesen për imazhin e tyre dhe kërkojnë kozmetikën më të mirë për të rritur bukurinë e tyre. Nëse jeni një prej tyre, produktet 100% origjinale Sesderma janë bërë për ju. Gjinia: Unisex...
BrandSesderma StatusiI Ri
Në gjendje
7.970 Lekë 4.327 Lekë
Ju kurseni: 3.643 Lekë (Përfshirë taksat)
Kremi për zonën e syve Collagen Peptide24 Olay (15 ml) është një produkt cilësor i krijuar për njerëzit kërkues që kujdesen për imazhin e tyre dhe kërkojnë kozmetikën më të mirë për të rritur bukurinë e tyre. Nëse jeni një prej tyre, produktet 100% origjinale Olay janë bërë për ju....
BrandOlay StatusiI Ri
Në gjendje
10.981 Lekë 6.507 Lekë
Ju kurseni: 4.474 Lekë (Përfshirë taksat)
Krem anti-plakje për veshjet me lazer Clinique Repairwear për zonën e syve (15 ml) (15 ml) është një produkt cilësor i krijuar për individë të dalluar që kujdesen për pamjen e tyre dhe janë në kërkim të kozmetikës më të mirë për të rritur bukurinë e tyre. Nëse jeni një prej tyre, produktet...
BrandKlinika StatusiI Ri
Në gjendje
4.357 Lekë 2.922 Lekë
Ju kurseni: 1.435 Lekë (Përfshirë taksat)
Cream for Eye Area The Saem Urban Eco Harakeke Deep Moisture (30 ml) is a quality product designed for discerning individuals who look after their appearance and are looking for the best cosmetics to enhance their beauty. If you are one of them, the 100% original The Saem products are made...
BrandSaem StatusiI Ri
Në gjendje
8.750 Lekë 5.367 Lekë
Ju kurseni: 3.383 Lekë (Përfshirë taksat)
Dëshironi të keni linjën më të mirë të trajtimeve të bukurisë në shtëpinë tuaj me produkte të cilësisë së mirë me një çmim të mirë? Epo, mos qëndroni pa Maska Patch Talika Eye Contour (6 copë) ! Gjinia: Unisex Sasia: 6 copë
BrandTalika StatusiI Ri
Në gjendje
7.970 Lekë 2.476 Lekë
Ju kurseni: 5.494 Lekë (Përfshirë taksat)
Gjinia: zonjë Unisex Kapaciteti: 10 ml Përbërësit: Polisorbat 20 Sorbati i kaliumit Propilen glikol Kuarci Ekstrakti i lëvores së Quercus alba Hialuronat natriumi Dehidroacetat natriumi Silikat natriumi Acidi sorbik Uji (Aqua) Hexapeptid acetil-8 Acetil...
BrandStriVectin StatusiI Ri
Në gjendje
10.096 Lekë 4.175 Lekë
Ju kurseni: 5.921 Lekë (Përfshirë taksat)
Kapaciteti: 15 ml Përbërësit: Ekstrakti i planktonit Diizostearat poligliceril-3 Acidi polihidroksistearik Polimetilsilseskuoksani Sorbati i kaliumit Ekstrakt i frutave Pyrus malus (mollës). Silicë Hialuronat natriumi Benzoat natriumi Hidroksid natriumi Laktat natriumi...
BrandStriVectin StatusiI Ri
Në gjendje
3.677 Lekë 2.758 Lekë
Ju kurseni: 919 Lekë (Përfshirë taksat)
Serum për lëkurën e zonës së syve Chemists Green Caviar (15 ml) është një produkt cilësor i krijuar për individë të mprehtë që kujdesen për pamjen e tyre dhe janë në kërkim të kozmetikës më të mirë për të përmirësuar bukurinë e tyre. Nëse jeni një prej tyre, produktet 100% origjinale të Skin...
Në gjendje
11.513 Lekë 4.485 Lekë
Ju kurseni: 7.028 Lekë (Përfshirë taksat)
Kapaciteti: 30 ml Përbërësit: Poligliceril-10 stearat Polimetil metakrilat Sorbati i kaliumit Propanediol Pullulan Silicë Kopolimeri i akrilateve të natriumit Benzoat natriumi Citrati i natriumit Hidroksid natriumi Steareth-20 Ekstrakt frutash Terminalia ferdinandiana...
BrandStriVectin StatusiI Ri
Në gjendje
3.557 Lekë 2.667 Lekë
Ju kurseni: 890 Lekë (Përfshirë taksat)
Serumi për Acid Hyaluronic Chemists për lëkurën e zonës së syve (15 ml) është një produkt cilësor i krijuar për individë të dallueshëm që kujdesen për pamjen e tyre dhe janë në kërkim të kozmetikës më të mirë për të përmirësuar bukurinë e tyre. Nëse jeni një prej tyre, produktet 100%...
Në gjendje
20.546 Lekë 9.527 Lekë
Ju kurseni: 11.019 Lekë (Përfshirë taksat)
Eye Contour Vital Perfection Shiseido (15 ml) is a quality product designed for discerning individuals who look after their appearance and are looking for the best cosmetics to enhance their beauty. If you are one of them, the 100% original Shiseido products are made for you. Gender:...
BrandShiseido StatusiI Ri
Në gjendje
7.085 Lekë 4.237 Lekë
Ju kurseni: 2.848 Lekë (Përfshirë taksat)
Eye Contour Regenerist Retinol 24 Olay (15 ml) është një produkt cilësor i krijuar për njerëzit kërkues që kujdesen për imazhin e tyre dhe kërkojnë kozmetikën më të mirë për të rritur bukurinë e tyre. Nëse jeni një prej tyre, produktet 100% origjinale Olay janë bërë për ju. Gjinia: Zonjë...
BrandOlay StatusiI Ri
Në gjendje
5.220 Lekë 3.914 Lekë
Ju kurseni: 1.306 Lekë (Përfshirë taksat)
Eye Contour Vichy HOMME HYDRA MAG C + (50 ml) është një produkt cilësor i krijuar për individë të dallueshëm që kujdesen për pamjen e tyre dhe janë në kërkim të kozmetikës më të mirë për të rritur bukurinë e tyre. Nëse jeni një prej tyre, produktet 100% origjinale të Vichy janë bërë për ju....
BrandVichy StatusiI Ri
Shfaq një produkt tjetër 20
Reviews

No data found

Write a review