Çanta për femra

Brand
Cmimi
Vendor
Në gjendje
6.700 Lekë
(Përfshirë taksat)
Çizme lëkurë jashtë dhe brenda të stilit “chelsea”, kanë gomë rezistente që nuk rrëshkasin dhe janë të lehta. Vishen lehtësisht pasi në të dy anët kanë llastik. Modeli i tyre është sa trendi po dhe aq praktik që mund ta kombinoni në çdo orë të ditës.
Në gjendje
56.693 Lekë 11.653 Lekë
Ju kurseni: 45.040 Lekë (Përfshirë taksat)
Do you like to be fashionable and love accessories? We bring you the Women's Handbag Trussardi Leather Yellow and a comprehensive range of on-trend bags and wallets! Colour: Yellow Material: Leather Approx. dimensions: 25 x 20 cm
BrandTrussardi StatusiNew
Në gjendje
8.487 Lekë 2.341 Lekë
Ju kurseni: 6.146 Lekë (Përfshirë taksat)
Do you like to be fashionable and love accessories? We bring you the Women's Handbag Chronotech CT-B-02 (20 x 10 x 2 cm) and a comprehensive range of on-trend bags and wallets! Gender: Lady Material: Synthetic Fabric Colour: Brown Type of fastening: Zip Approx. dimensions: 20 x 10 x 2 cm
BrandChronotech StatusiNew
Në gjendje
73.328 Lekë 13.133 Lekë
Ju kurseni: 60.195 Lekë (Përfshirë taksat)
Do you like to be fashionable and love accessories? We bring you the Women's Handbag Trussardi Leather Cream and a comprehensive range of on-trend bags and wallets! Colour: Cream Material: Leather Approx. dimensions: 4 x 24 cm
BrandTrussardi StatusiNew
Në gjendje
5.900 Lekë
(Përfshirë taksat)
Çizme lëkurë jashtë dhe brenda të stilit “chelsea”, kanë gomë rezistente që nuk rrëshkasin dhe janë të lehta. Vishen lehtësisht pasi në të dy anët kanë llastik. Modeli i tyre është sa trendi po dhe aq praktik që mund ta kombinoni në çdo orë të ditës.
Në gjendje
8.487 Lekë 2.495 Lekë
Ju kurseni: 5.992 Lekë (Përfshirë taksat)
Do you like to be fashionable and love accessories? We bring you the Women's Purse Folli Follie WA14P017SI Beige and a comprehensive range of on-trend bags and wallets! Colour: Beige Approx. dimensions: 10 x 7 cm
BrandFolli Follie StatusiNew
Jashtë stokut
3.500 Lekë
(Përfshirë taksat)
Portofoli është i firmës Verde dhe është i organizuar nga pjesë të veçanta, në njërën anën portofoli mbyllet me perçinë dhe brenda ka vendin e kartëmonedhave, xhepa anësore si dhe vendet për kartat. Në anën tjetër portofoli ka mbyllje me zinxhir dhe brenda janë dy hapësira të ndara nga një xhep me zinxhir.
Jashtë stokut
1.400 Lekë
(Përfshirë taksat)
Kuleta ka mbyllje me zinxhir dhe brenda ka xhepa për kartëmonedhat monedhat si dhe kartat.
Jashtë stokut
4.800 Lekë
(Përfshirë taksat)
Çanta është produkt i firmës Verde dhe ka stil bohemian. Mbyllja e saj është me zinxhir brenda nuk ka ndarje , ka xhep për sendet me vlerë. Është material teksil dhe mund ta pastroni me leckë me dedergjentë e me ujë. Ideale për ditët në plazh dhe pushimet tuaja pasi paloset dhe zë pak vend në valixhen tuaj.
Jashtë stokut
3.200 Lekë
(Përfshirë taksat)
Portofoli është i firmës Verde dhe është tepër i bollshëm në hapësirat dhe xhepat që ai disponon. Gjithashtu dhe praktik pasi mund ta mbani dhe ne dorë dhe brenda tij të fusni celularin tuaj.
Jashtë stokut
4.200 Lekë
(Përfshirë taksat)
Portofoli është i firmës Verde dhe e ka mbylljen kryesore me perçinë. Brenda është i organizuar nga dy ndarje të veçuara nga një xhep me zinxhir. Dhe hapësira e dytë mbyllet me zinxhir e cila ka vende dhe për kartat e kartëmonedhat.
Jashtë stokut
3.700 Lekë 3.200 Lekë
Ju kurseni: 500 Lekë (Përfshirë taksat)
Portofol i firmës Verde, i cili organizohet nga dy hapësira të ndryshme,  njëra anë ka mbyllje me zinxhir dhe ana tjetër e tij mbyllet me sustë. Ka vende për kartat, për monedhat si dhe disa xhepa për kartëmonedhat.
Jashtë stokut
3.200 Lekë
(Përfshirë taksat)
Portofoli është i firmës Verde dhe është tepër i bollshëm në hapësirat dhe xhepat që ai disponon. Gjithashtu dhe praktik pasi mund ta mbani dhe ne dorë dhe brenda tij të fusni celularin tuaj.
Jashtë stokut
3.600 Lekë
(Përfshirë taksat)
Portofoli është me mbyllje të sigurt me zimxhir, ka dhe një xhep në pjesën e përparme të tij në lëkurën në ngjyrën bezhë dhe me detaje thurrje. Brenda portofoli ka disa xhepa për vendosje e kartëmonedhave si dhe vende për kartat, ka gjithashtu dhe një xhep me zinxhir.
Jashtë stokut
3.900 Lekë
(Përfshirë taksat)
Portofoli i firmës Verde ka një organizim shumë të mirë të xhepave brenda. Portofoli disponon vendet e kartave xhepa anësore, xhep të vogël që mbyllet me sustë për monedhat si dhe hapësirën kryesore për kartëmonedhat.
Jashtë stokut
3.800 Lekë
(Përfshirë taksat)
Portofol i firmës Verde i cili mbyllet me kapak dhe ka një mbërtheckë në ngjyrën e floririt. Pjesa e brendshme është e organizuar nga xhepa për kartat si dhe xhep me zinxhir për monedhat, portofoli ka dhe 2 hapësira për kartëmonedhat për të qenë të shtrirat jo të palosura ato.
Jashtë stokut
5.100 Lekë
(Përfshirë taksat)
Çantë e firmës Verde me dizenjo leopard në ngjyrën e zeze dhe mënyrë mbërthimi në kapakun e saj në ngjyrën floriri për ti dhënë çantës një pamje unike. Praktike për përditshmërinë tuaj si dhe për në mbrëmje.
Jashtë stokut
6.800 Lekë
(Përfshirë taksat)
Çantë për femra e firmës Verde, e cila ka mundësi të mbahet me doreza ose në sup. Brenda çanta organizohet nga 3 xhepa një prej tyre është me zinxhir, që të keni mundësi për të sistemuar sendet tuaja.
Jashtë stokut
6.800 Lekë
(Përfshirë taksat)
Çantë për femra e firmës Verde, hapësira kryesore mbyllet me zinxhir. Brenda çanta është e organizuar nga 3 xhepa një prej tyre mbyllet me zinxhir. Praktike dhe funksionale për çdo orë të ditës.
Jashtë stokut
5.000 Lekë
(Përfshirë taksat)
Çantë me dizenjo tropikale për t’a bërë çantën akoma dhe më shumë të pëlqyeshme për sezonin pranverë/verë. Çanta ka rrip i cili mund të shkurtohet dhe të zgjatet me anë të sustave që disponon përgjatë tij. Mbyllja e tij është interesante me lidhëse lëkure që ngushtohet dhe lirohet. Çanta ka bazament të qëndrueshëm dhe brenda ka xhep me zinxhir .
Shfaq një produkt tjetër 20
Reviews

No data found

Write a review
Brand
Cmimi

Lekë  –  Lekë

  • 1400Lekë
  • 13133Lekë
Vendor