Higjiena intime

Brand
Cmimi
Vendor
Në gjendje
7.776 Lekë 4.444 Lekë
Ju kurseni: 3.332 Lekë (Përfshirë taksat)
Nëse po kërkoni më të mirën për higjienën tuaj intime me çmimet më të mira, Hygienic Tampons Sport, Spa & Love Joydivision (50 uds) është ajo që ju nevojitet! Karakteristikat: E vulosur individualisht Për saunë, për sport dhe madje edhe për të bërë seks Dizajni: Ergonomike...
Në gjendje
1.015 Lekë 710 Lekë
Ju kurseni: 305 Lekë (Përfshirë taksat)
Nëse jeni duke kërkuar më të mirën për higjienën tuaj intime me çmimet më të mira, xhel për higjienën intime Ziaja Lily of the Valley (500 ml) është ajo që ju nevojitet! Gjinia: Zonjë Kapaciteti: 500 ml Përbërësit: Benzoat natriumi Sulfat laureth natriumi Kokamidopropil betainë...
BrandZiaja StatusiNew
Në gjendje
5.558 Lekë 2.299 Lekë
Ju kurseni: 3.259 Lekë (Përfshirë taksat)
Nëse jeni duke kërkuar më të mirën për higjienën tuaj intime me çmimet më të mira, Straighter Flokët Sinelco Sibel Disposable (200 uds) është ajo që ju nevojitet! Karakteristikat: E disponueshme Lloji: Rrjetë/Rrjetë flokësh Kapaciteti: 200 uds
BrandSinelco StatusiNew
Në gjendje
2.451 Lekë 1.716 Lekë
Ju kurseni: 735 Lekë (Përfshirë taksat)
Nëse po kërkoni më të mirën për higjienën tuaj intime me çmimet më të mira, Hygienic Tampons Sport, Spa & Love Joydivision normal (10 uds) është ajo që ju nevojitet! Karakteristikat: E vulosur individualisht Për saunë, për sport dhe madje edhe për të bërë seks Dizajni:...
Në gjendje
1.684 Lekë 1.180 Lekë
Ju kurseni: 504 Lekë (Përfshirë taksat)
If you're looking for the best for your intimate hygiene at the best prices, Pnty Liners Breathable Carefree Cotton Feel (56 uds) is what you need! Capacity: 56 uds Type: Hygiene Material: Cotton Texture: Soft
BrandI shkujdesur StatusiNew
Në gjendje
5.048 Lekë 3.238 Lekë
Ju kurseni: 1.810 Lekë (Përfshirë taksat)
Nëse po kërkoni më të mirën për higjienën tuaj intime me çmimet më të mira, Menstrual Cup Heavy Flow Tampax është ajo që ju nevojitet! Gjinia: Zonjë Rrjedha: e madhe Lloji: Kupa menstruale
BrandTampax StatusiNew
Në gjendje
3.266 Lekë 2.287 Lekë
Ju kurseni: 979 Lekë (Përfshirë taksat)
Nëse po kërkoni më të mirën për higjienën tuaj intime me çmimet më të mira, Night Pads Lady Maxi Tena (12 uds) është ajo që ju nevojitet! Kapaciteti: 12 uds Lloji: Pllakë higjienike për inkontinencë
BrandTena StatusiI Ri
Në gjendje
3.534 Lekë 2.264 Lekë
Ju kurseni: 1.270 Lekë (Përfshirë taksat)
Nëse po kërkoni më të mirën për higjienën tuaj intime me çmimet më të mira, Menstrual Cup Liebe (Size S) është ajo që ju nevojitet! Ngjyra: Rozë Materiali: Silikoni Kapaciteti: 15 ml Dizajni: 2 Modele Karakteristikat: Madhësia S: Për gratë deri në 25 vjeç dhe që nuk kanë pasur...
BrandLiebe StatusiNew
Në gjendje
1.300 Lekë
(Përfshirë taksat)
Per Hemorroide te brendeshme dhe te jashtme,me nje perberje mjaft efikase,kombinim I ekstrakteve te Rrushit te kuq,Geshtenjes,Lisit,Vajit te Bajames,Vajit te Ullirit ,Ozonit dhe Alantoines(nga guaska e Kemillit)
Në gjendje
2.722 Lekë 1.906 Lekë
Ju kurseni: 816 Lekë (Përfshirë taksat)
Nëse jeni duke kërkuar për më të mirën për higjienën tuaj intime me çmimet më të mira, Pad Sanitary Incontinence Ausonia Discreet Boutique Medium (9 uds) është ajo që ju nevojitet! Kapaciteti: 9 uds Lloji: Brekë Madhësia: e mesme Dizajni: Diskret
BrandAusonia StatusiI Ri
Në gjendje
1.027 Lekë 719 Lekë
Ju kurseni: 308 Lekë (Përfshirë taksat)
Nëse jeni duke kërkuar më të mirën për higjienën tuaj intime me çmimet më të mira, Pecetat e lagura aromatike Agrado (80 uds) janë ato që ju nevojiten! Sasia: 80 ud Përmban: Aloe Vera Kamomil
BrandAgrado StatusiNew
Në gjendje
1.720 Lekë 1.204 Lekë
Ju kurseni: 516 Lekë (Përfshirë taksat)
If you're looking for the best for your intimate hygiene at the best prices, Incontinence Sanitary Pad Discreet Mini Tena (24 uds) is what you need! Capacity: 24 uds Type: Incontinence Sanitary Pad
BrandTena StatusiNew
Në gjendje
2.620 Lekë 1.833 Lekë
Ju kurseni: 787 Lekë (Përfshirë taksat)
Nëse po kërkoni më të mirën për higjienën tuaj intime me çmimet më të mira, Paketa e Tamponëve Pearl Regular Tampax (36 uds) është ajo që ju nevojitet! Gjinia: Zonjë Kapaciteti: 36 uds Super-absorbues Përfshin: Aplikues
BrandTampax StatusiI Ri
Në gjendje
2.591 Lekë 1.814 Lekë
Ju kurseni: 777 Lekë (Përfshirë taksat)
Nëse jeni duke kërkuar më të mirën për higjienën tuaj intime me çmimet më të mira, Tamponat Higjienike Super me Krahë Evax Pambuku (24 uds) janë ajo që ju nevojitet! Lloji: Higjiena Kapaciteti: 24 uds Karakteristikat: Super-absorbues Vetitë: Neutralizon aromat
BrandEvaks StatusiNew
Në gjendje
1.977 Lekë 664 Lekë
Ju kurseni: 1.313 Lekë (Përfshirë taksat)
Type: Massager Colour: White If you're looking for the best for your intimate hygiene at the best prices, Bath Brush QVS Massager White is what you need!
BrandQVS StatusiI Ri
Në gjendje
2.641 Lekë 1.849 Lekë
Ju kurseni: 792 Lekë (Përfshirë taksat)
Nëse po kërkoni më të mirën për higjienën tuaj intime me çmimet më të mira, tualeti Roll Foxy Bouquet 3 shtresa (6 uds) është ajo që ju nevojitet! Kapaciteti: 6 uds Ngjyra: Rozë Karakteristikat: I parfumuar 3 shtresa Informacion i rëndësishëm: Dizajne të ndryshme të dërguara...
BrandDhelpra StatusiI Ri
Në gjendje
3.069 Lekë 2.148 Lekë
Ju kurseni: 921 Lekë (Përfshirë taksat)
Nëse po kërkoni më të mirën për higjienën tuaj intime me çmimet më të mira, Wipes Sensitive PH Dodot 216 uds është ajo që ju nevojitet! Kapaciteti: 216 uds
BrandDodot StatusiNew
Në gjendje
1.015 Lekë 710 Lekë
Ju kurseni: 305 Lekë (Përfshirë taksat)
If you're looking for the best for your intimate hygiene at the best prices, Tissues Foxy Hypoallergenic (10 x 9 uds) is what you need! Type: Home Pocket Characteristics: Hypoallergenic Material: Cellulose Recommended use: Sensitive skin Capacity: 10 x 9 uds
BrandDhelpra StatusiNew
Në gjendje
1.132 Lekë 792 Lekë
Ju kurseni: 340 Lekë (Përfshirë taksat)
If you're looking for the best for your intimate hygiene at the best prices, Soap for Intimate Hygiene Agrado (500 ml) is what you need! Capacity: 500 ml Characteristics: Dermatologically tested Gender: Lady Type: Intimate Care
BrandAgrado StatusiNew
Në gjendje
2.946 Lekë 2.062 Lekë
Ju kurseni: 884 Lekë (Përfshirë taksat)
Nëse po kërkoni më të mirën për higjienën tuaj intime me çmimet më të mira, Super Tampons Pearl Compak Tampax (36 uds) është ajo që ju nevojitet! Gjinia: Zonjë Sasia: 36 uds
BrandTampax StatusiI Ri
Shfaq një produkt tjetër 20
Reviews

No data found

Write a review
Brand
    Shfaq të gjitha (52)
Cmimi

Lekë  –  Lekë

  • 136Lekë
  • 9042Lekë
Vendor