Lodra me telekomandë

Age
Brand
Cmimi
Vendor
Në gjendje
36.990 Lekë
(Përfshirë taksat)
Makine per femije me vetekomandim ( e komandon vet femija) dhe telekomande nga nje i rritur.  Mosha e pershtatshme 1-8 vjec.  Max i peshes 30 kg.  Bateri me fuqi 12V. Koha e karikimit 8-12 ore Kater goma aktive (4x4). Dyert i hapen te dyja.  Rrip sigurimi per femijen.  Suporton usb dhe aux per...
Në gjendje
2.500 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
4.500 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
27.490 Lekë
(Përfshirë taksat)
Makine per femije me vetekomandim ( e komandon vet femija) dhe telekomande nga nje i rritur.  Mosha e pershtatshme 1-6 vjec.  Max i peshes 30 kg.  Bateri me fuqi 12V. Koha e karikimit 8-12 ore Dy gomat mbrapa aktive. Dyert i hapen te dyja.  Rrip sigurimi per femijen.  Suporton usb dhe aux per...
Në gjendje
2.990 Lekë
(Përfshirë taksat)
Makinë me Telekomande Porche Spyder Loje argetuese per femijet.
Në gjendje
4.700 Lekë
(Përfshirë taksat)
- Fëmija juaj mund të drejtojë qenushin  e tyre të preferuar Paw Patrol dhe të rikrijojë momentet e tyre të preferuara nga shfaqja e filmit, duke paraqitur detaje realiste me Chase në sediljen e shoferit, ky automjet me telekomandë është gati për misione shpëtimi.
Në gjendje
2.200 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
2.200 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
4.500 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
1.500 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
2.500 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
28.990 Lekë
(Përfshirë taksat)
Makine per femije me vetekomandim ( e komandon vet femija) dhe telekomande nga nje i rritur.  Kolltuk i veshur me lekure. Goma te buta EVA. Mosha e pershtatshme 1-6 vjec.  Max i peshes 30 kg.  Bateri me fuqi 12V. Koha e karikimit 8-12 ore Dy gomat mbrapa aktive. Dyert i hapen te dyja....
Në gjendje
4.199 Lekë 3.779 Lekë
Ju kurseni: 420 Lekë (Përfshirë taksat)
Ky robot i aktivizuar me lëvizje ofron siguri në dhomë gjatë gjithë kohës! Thjesht vendoseni në derën tuaj dhe programojeni me kodin tuaj sekret. Kushdo që dëshiron të hyjë duhet të dijë kodin. Por shkelësit kini kujdes: Futni kodin e gabuar ose fare kod, dhe Room Guardian kalon në "Modalitetin...
Në gjendje
1.699 Lekë 1.529 Lekë
Ju kurseni: 170 Lekë (Përfshirë taksat)
Një robot portativ argëtues dhe i lehtë për t'u përdorur Ruan deri në 100 sekonda regjistrime zanore Përfshin 3 efekte të ndryshme riprodhimi dhe 3 fytyra me ndriçim të ftohtë Stilet do të ndryshojnë, ju do të merrni ose të verdhë, blu ose të bardhë I përshtatshëm për fëmijët e moshës 3 vjeç...
Në gjendje
9.999 Lekë 8.999 Lekë
Ju kurseni: 1.000 Lekë (Përfshirë taksat)
Argëtues dhe edukativ, Roboti vizatimor Artie 3000 është një shoqërues miqësor për fëmijët për të mësuar bazat e programimit dhe për të promovuar kreativitetin e fëmijës suaj. Karakteristikat kryesore Zvarrit dhe lësho softuerin e programimit vizual i lejon të vegjlit të kodojnë lehtësisht...
Në gjendje
19.990 Lekë
(Përfshirë taksat)
Makine per femije me vetekomandim ( e komandon vet femija) dhe telekomande nga nje i rritur.  Mosha e pershtatshme 1-6 vjec.  Max i peshes 25 kg.  Bateri me fuqi 12V. Koha e karikimit 8-12 ore Dy gomat mbrapa aktive. Dyert i hapen te dyja.  Rrip sigurimi per femijen.  Suporton usb dhe aux per...
Në gjendje
28.990 Lekë 24.650 Lekë
Ju kurseni: 4.340 Lekë (Përfshirë taksat)
Makine per femije me vetekomandim ( e komandon vet femija) dhe telekomande nga nje i rritur.  Mosha e pershtatshme 1-6 vjec.  Max i peshes 30 kg.  Bateri me fuqi 12V. Koha e karikimit 8-12 ore Dy gomat mbrapa aktive. Dyert i hapen te dyja.  Rrip sigurimi per femijen.  Suporton usb dhe aux per...
Në gjendje
32.990 Lekë
(Përfshirë taksat)
Makine per femije me vetekomandim ( e komandon vet femija) dhe telekomande nga nje i rritur.  Mosha e pershtatshme 1-8 vjec.  Max i peshes 30 kg.  Bateri me fuqi 12V. Koha e karikimit 8-12 ore Kater goma aktive (4x4). Dyert i hapen te dyja.  Rrip sigurimi per femijen.  Suporton usb dhe aux per...
Në gjendje
27.990 Lekë
(Përfshirë taksat)
Makine per femije me vetekomandim ( e komandon vet femija) dhe telekomande nga nje i rritur.  Kolltuku i veshur me lekure. Mosha e pershtatshme 1-6 vjec.  Max i peshes 30 kg.  Bateri me fuqi 12V. Koha e karikimit 8-12 ore Dy gomat mbrapa aktive. Dyert i hapen te dyja.  Rrip sigurimi per...
Në gjendje
27.990 Lekë
(Përfshirë taksat)
Makine per femije me vetekomandim ( e komandon vet femija) dhe telekomande nga nje i rritur.  Kolltuk i veshur me lekure. Goma te buta EVA. Mosha e pershtatshme 1-6 vjec.  Max i peshes 30 kg.  Bateri me fuqi 12V. Koha e karikimit 8-12 ore Dy gomat mbrapa aktive. Dyert i hapen te dyja....
Shfaq një produkt tjetër 14
Age
Brand
Cmimi

Lekë  –  Lekë

  • 1500Lekë
  • 36990Lekë
Vendor