Campaign
Color
Brand
Cmimi
Vendor
Në gjendje
30.509 Lekë 1.990 Lekë
Ju kurseni: 28.519 Lekë (Përfshirë taksat)
Nëse ju pëlqen të tregoni modën më të fundit dhe komplementet dhe aksesorët janë jetik për pamjen tuaj, mos i humbisni syzet e diellit për meshkuj Time Force TF40003 (Ø 66 mm) ! Tregoni markat më të mira të syzeve të diellit . Ngjyrë: E zezë E zezë Materiali: Plastike Ura:...
BrandForca e Kohës StatusiNew
Në gjendje
45.000 Lekë 42.000 Lekë
Ju kurseni: 3.000 Lekë (Përfshirë taksat)
Pr 17ws 1ab5s0 53 SIZE 49/20 145 3N
Në gjendje
38.000 Lekë 30.000 Lekë
Ju kurseni: 8.000 Lekë (Përfshirë taksat)
Sps54t   SIZE 62/14 140 3P
Në gjendje
122.500 Lekë
(Përfshirë taksat)
Dita Mach One DRX-2030-L SIZE 59-17 127 Krijimi i një syzeje të vetme Dita kalohet në 320 procese pune për një periudhë 8 muaj. Prodhimi kalon në metodat më delikate tradicionale 'Hand made' deri në proceset më të përparuara teknologjike. Në dallim nga markat e tjera komerciale që punojnë...
Në gjendje
26.900 Lekë 20.000 Lekë
Ju kurseni: 6.900 Lekë (Përfshirë taksat)
Ray Ban
Në gjendje
125.000 Lekë
(Përfshirë taksat)
DITA MACH ONE DRX 2030 L SIZE 59-17 127 Krijimi i një syzeje të vetme Dita kalohet në 320 procese pune për një periudhë 8 muaj. Prodhimi kalon në metodat më delikate tradicionale 'Hand made' deri në proceset më të përparuara teknologjike. Në dallim nga markat e tjera komerciale që punojnë...
Në gjendje
26.500 Lekë 22.500 Lekë
Ju kurseni: 4.000 Lekë (Përfshirë taksat)
Rb3654 001/73
Në gjendje
19.764 Lekë 5.500 Lekë
Ju kurseni: 14.264 Lekë (Përfshirë taksat)
Nëse ju pëlqen të tregoni modën më të fundit dhe komplementet dhe aksesorët janë jetik për pamjen tuaj, mos i humbisni syzet e diellit për burra Gant GA70345820C (ø 58 mm) ! Tregoni markat më të mira të syzeve të diellit . Ngjyra: Gri Materiali: Acetat Ura: 17 mm Këmbët: 140...
BrandGant StatusiNew
Në gjendje
23.040 Lekë 3.990 Lekë
Ju kurseni: 19.050 Lekë (Përfshirë taksat)
Nëse ju pëlqen të tregoni modën më të fundit dhe komplementet dhe aksesorët janë jetik për pamjen tuaj, mos humbisni syze dielli për burra Italia Independent 0028 (ø 57 mm) ! Tregoni markat më të mira të syzeve të diellit . Gjinia: Burra Materiali: Metal Acetat Mbrojtja:...
Në gjendje
10.553 Lekë 5.497 Lekë
Ju kurseni: 5.056 Lekë (Përfshirë taksat)
If you like to show off the latest in fashion & complements and accessories are vital for your look, don't miss out on Men's Sunglasses Polaroid PLD6126S-PJP ø 56 mm ! Show off the best brands of sunglasses . Colour: Blue Bridge: 16 mm Legs: 145 mm Lenses: ø 56 mm Type: Men's...
BrandPolaroid StatusiNew
Në gjendje
15.000 Lekë 10.000 Lekë
Ju kurseni: 5.000 Lekë (Përfshirë taksat)
Pld2071/g/s/x 807/m9
Në gjendje
23.616 Lekë 4.490 Lekë
Ju kurseni: 19.126 Lekë (Përfshirë taksat)
Nëse ju pëlqen të tregoni modën më të fundit dhe komplementet dhe aksesorët janë jetik për pamjen tuaj, mos humbisni syze dielli për burra Italia Independent 0211-078-000 (ø 57 mm) Gri (ø 57 mm) ! Tregoni markat më të mira të syzeve të diellit. Ngjyrë: Gri Gri Materiali:...
Në gjendje
45.000 Lekë 40.000 Lekë
Ju kurseni: 5.000 Lekë (Përfshirë taksat)
Dg4389 501/87 59 SIZE 59/16 145 3N
Në gjendje
27.500 Lekë 21.000 Lekë
Ju kurseni: 6.500 Lekë (Përfshirë taksat)
Ray Ban
Në gjendje
32.000 Lekë 24.500 Lekë
Ju kurseni: 7.500 Lekë (Përfshirë taksat)
Hg1054/s riw
Në gjendje
17.269 Lekë 5.359 Lekë
Ju kurseni: 11.910 Lekë (Përfshirë taksat)
If you like to show off the latest in fashion & complements and accessories are vital for your look, don't miss out on Men's Sunglasses Gant GR200456L90 Red (ø 56 mm) ! Show off the best brands of sunglasses . Colour: Red Red Bridge: 17 mm Legs: 145 mm Material: Metal/Acetate...
BrandGant StatusiNew
Në gjendje
21.107 Lekë 6.144 Lekë
Ju kurseni: 14.963 Lekë (Përfshirë taksat)
If you like to show off the latest in fashion & complements and accessories are vital for your look, don't miss out on Men's Sunglasses Timberland TB9149-5691D Brown (56 mm) (ø 56 mm) ! Show off the best brands of sunglasses . Colour: Brown Brown Material: Metal Plastic...
BrandTimberland StatusiNew
Në gjendje
23.500 Lekë 12.500 Lekë
Ju kurseni: 11.000 Lekë (Përfshirë taksat)
Ck19104 410
Në gjendje
13.240 Lekë 5.330 Lekë
Ju kurseni: 7.910 Lekë (Përfshirë taksat)
Nëse ju pëlqen të tregoni modën më të fundit dhe komplementet dhe aksesorët janë jetik për pamjen tuaj, mos i humbisni syzet e diellit për meshkuj Polaroid PLD6062S ø 59 mm ! Tregoni markat më të mira të syzeve të diellit . Ngjyra: E zezë Ura: 15 mm Këmbët: 135 mm Përfshin:...
BrandPolaroid StatusiNew
Në gjendje
27.000 Lekë 21.000 Lekë
Ju kurseni: 6.000 Lekë (Përfshirë taksat)
CARLO 8163 TI LENS PHOTOCHROMATIC POLARIZED
Shfaq një produkt tjetër 20
Campaign
Color
    Shfaq të gjitha (12)
Brand
Cmimi

Lekë  –  Lekë

  • 1384Lekë
  • 160000Lekë
Vendor