Shpërndarja dhe filtrimi i ujit

Campaign
Brand
Cmimi
Vendor
Në gjendje
80.900 Lekë
(Përfshirë taksat)
Sistem Filtrimi RO Pure Balance Mineralizimi ECOSOFT 280 l / ditë me membrane Dow Filmtec. Sistemi ka nje filter me permbajtje mineralesh si: kalcium, magnez e cila garanton balancen perfekte per trupin e njeriut.
Në gjendje
1.490 Lekë
(Përfshirë taksat)
Filter per Lavatrice+Pjatalarese ECOSOFT -Formimi i ndryshimit zvogëlon efikasitetin e funksionimit të bojlerit ose ngrohësit, duke rezultuar përfundimisht në prishjen e mundësisë së pamundësisë së rikuperimit.
Në gjendje
51.000 Lekë 47.900 Lekë
Ju kurseni: 3.100 Lekë (Përfshirë taksat)
Sistem Filtrimi Standart Me Mineralizim me pompe Ecosoft. Filtri i osmozës së kundërt Ecosoft Standard me filtër mineral është krijuar për pastrimin e ujit në nivelin molekular dhe pasurimin e tij me minerale thelbësore. Kapaciteti i filtrit - 7 l / h. Filtri pastron ujin nga 99.8% e ndotësve dhe...
Në gjendje
13.000 Lekë
(Përfshirë taksat)
Gota të bardha për presion të lartë të ujit që shërbejnë për vendosjen e parafiltrit Ecosoft. Menduar për trajtimin e ujit të ftohtë për qëllime shtëpiake. Papastërtitë që duhen hequr varen nga filtri zëvendësues i instaluar. Filtri është bërë nga polipropilen me cilësi të lartë dhe shumë të...
Në gjendje
3.790 Lekë
(Përfshirë taksat)
Filtri i bojlerit ECOSOFT - Formimi i ndryshkut zvogëlon efikasitetin e funksionimit të bojlerit ose ngrohësit, duke rezultuar në dështimin e pajisjes pa mundësinë e rikuperimit.
Në gjendje
158.800 Lekë 125.000 Lekë
Ju kurseni: 33.800 Lekë (Përfshirë taksat)
Trajtuesi i ujit me volum rezine 8L i përshtatshëm për 4 persona dhe 2 tualete. Zbutësi i filtrit zvogëlon konsumin e energjisë Lëkura e butë dhe flokë të shëndetshëm Rrit jetëgjatësin e paisjeve hidrosanitare Filtri është plotësisht automatik Dizajn terheqës dhe komod konsumi...
Në gjendje
3.750 Lekë
(Përfshirë taksat)
Broke uji Dewberry -  Brenda saj - teknologjia më e përparuar e pastrimit për filtrat e enëve. Kapaciteti total 3.5 L. Kapaciteti i ujit të filtruar 1.7 L. Filtri zëvendësues përmban karbon të aktivizuar dhe material Ecomix® që redukton klorin (99%), kripërat, fortësinë, dheun,...
Në gjendje
2.610 Lekë
(Përfshirë taksat)
Këto tre filtra zëvendësues të Ecosoft janë të domosdoshëm për para-trajtimin e ujit para se të kalojë në membranën e osmozës së kundërt, me qellim mbrojtjen e saj.
Në gjendje
31.600 Lekë
(Përfshirë taksat)
Sistem Filtrimi Standart Me Mineralizim Ecosoft. Filtri i osmozës së kundërt Ecosoft Standard me filtër mineral është krijuar për pastrimin e ujit në nivelin molekular dhe pasurimin e tij me minerale thelbësore. Kapaciteti i filtrit - 7 l / h. Filtri pastron ujin nga 99.8% e ndotësve
Në gjendje
160.000 Lekë 120.000 Lekë
Ju kurseni: 40.000 Lekë (Përfshirë taksat)
Sistem Filtrimi RO Robust 1000, I pershtatshem per sektorin HoReCa. Me membrane Dow Filmtec. Sistemi arrin te prodhoje 65 Litra ne ore dhe mund te lidhet fare thjesht me makinerine e akullit, expresin dhe rubinetin e ujit te pishem. Kafeja dhe Caji do te shijojne me shume me uje te paster.
Në gjendje
2.100 Lekë
(Përfshirë taksat)
Broke uji Maxima Blu Ecosoft e cila prodhon 3.5litra uje te paster ne 7 minuta.
Në gjendje
31.600 Lekë
(Përfshirë taksat)
Sistem Filtrimi Standart Me Mineralizim Ecosoft. Filtri i osmozës së kundërt Ecosoft Standard me filtër mineral është krijuar për pastrimin e ujit në nivelin molekular dhe pasurimin e tij me minerale thelbësore. Kapaciteti i filtrit - 7 l / h. Filtri pastron ujin nga 99.8% e ndotësve.
Në gjendje
195.000 Lekë 176.000 Lekë
Ju kurseni: 19.000 Lekë (Përfshirë taksat)
Sistem Filtrimi RO Robust 1500, I pershtatshem per sektorin HoReCa. Me membrane Dow Filmtec. Sistemi arrin te prodhoje 75 Litra ne ore dhe mund te lidhet fare thjesht me makinerine e akullit, expresin dhe rubinetin e ujit te pishem. e paisur me ndricim Led e cila tregon kohen e zevendesimit te...
Në gjendje
49.500 Lekë
(Përfshirë taksat)
Sistem Filtrimi RO Pure Balance Mineralizimi ECOSOFT 280 l / ditë me membrane Dow Filmtec. Sistemi ka nje filter me permbajtje te larte te mineralit kalcium, I keshillueshem per femijet e vegjel dhe moshen e trete.
Në gjendje
960 Lekë
(Përfshirë taksat)
Rimbushje per Filter e Lavatrices
Në gjendje
8.100 Lekë
(Përfshirë taksat)
Filtri Ecosoft BB10 është menduar për pastrimin e ujit të ftohtë për qëllime shtëpiake. Papastërtia që duhet të hiqet varet nga filtri i instaluar i zëvendësimit. Mbulesa e filtrit është bërë nga polipropileni me cilësi të lartë dhe shumë të qëndrueshme.
Në gjendje
12.400 Lekë
(Përfshirë taksat)
Filtri Ecosoft BB20 është menduar për pastrimin e ujit të ftohtë për qëllime shtëpiake. Papastërtia që duhet të hiqet varet nga filtri i instaluar i zëvendësimit. Mbulesa e filtrit është bërë nga polipropileni me cilësi të lartë dhe shumë të qëndrueshme.
Në gjendje
1.800 Lekë
(Përfshirë taksat)
Mbajtese Filter Bardhe 3/4 presion i Larte Ecosoft për pastrimin e ujit të ftohtë për qëllime shtëpiake. Redukton përmbajtjen e rërës, llumit, ndryshkut, baltës dhe papastërtive të tjera të pazgjidhshme më të mëdha se 5 mikron në çezmën dhe ujin në rrjet.
Në gjendje
79.000 Lekë
(Përfshirë taksat)
Trajtuesi i ujit filtron deri në 600L Ipërshtatshëm për 4 persona dhe 1 tualet. Zbutësi i filtrit zvogëlon konsumin e energjisë Lëkura e butë dhe flokë të shëndetshëm Rrit jetëgjatësin e paisjeve hidrosanitare Filtri është plotësisht automatik Dizajn tërheqës dhe komod...
Në gjendje
15.300 Lekë
(Përfshirë taksat)
Heq 99.8% të mikroorganizmave Efikas ne energji  Mund të montohet në një sistem ekzistues
Shfaq një produkt tjetër 18
Campaign
Brand
Cmimi

Lekë  –  Lekë

  • 440Lekë
  • 340000Lekë
Vendor