Sistemet e sigurisë

Brand
Cmimi
Vendor
Në gjendje
6.197 Lekë 2.349 Lekë
Ju kurseni: 3.848 Lekë (Përfshirë taksat)
InnovaGoods ofron artikujt më të fundit për shtëpinë tuaj, si kutia e depozitave për çelësat LorK InnovaGoods ! Zbuloni një gamë të gjerë produktesh me cilësi të lartë të cilat dallohen për funksionalitetin, efikasitetin dhe dizajnin inovativ: ndriçim, ruajtje, dekorim, ajër të kondicionuar,...
BrandInnovaGoods StatusiNew
Në gjendje
6.607 Lekë 4.522 Lekë
Ju kurseni: 2.085 Lekë (Përfshirë taksat)
If you're passionate about IT and electronics , like being up to date on technology and don't miss even the slightest details, buy Sensor TP-Link Tapo S220 at an unbeatable price. Colour: White Power supply: Battery Frequency: 50 - 60 Hz Rechargeable battery: AAA Capacity: Batteries x 2
BrandTP-Link StatusiNew
Në gjendje
3.055 Lekë 2.444 Lekë
Ju kurseni: 611 Lekë (Përfshirë taksat)
Nëse jeni të apasionuar pas IT dhe elektronikës , si të jeni të përditësuar mbi teknologjinë dhe mos harroni as detajet më të vogla, blini Sensori i lëvizjes Domos DOML-SM-1 me një çmim të pakrahasueshëm. Lidhja: WiFi
BrandDomos StatusiNew
Në gjendje
1.612 Lekë 1.128 Lekë
Ju kurseni: 484 Lekë (Përfshirë taksat)
Nëse jeni të apasionuar pas IT dhe elektronikës , si të jeni të përditësuar mbi teknologjinë dhe mos harroni as detajet më të vogla, blini Mbrojtës Inofix për qoshet e brendshme/të jashtme 8 Njësi me një çmim të pakrahasueshëm. Lloji: Ngjitës Ngjyra: transparente Materiali: PVC...
BrandInofix StatusiNew
Në gjendje
14.329 Lekë 11.463 Lekë
Ju kurseni: 2.866 Lekë (Përfshirë taksat)
If you are looking for new market trending items, we present the Safety-deposit box Safe Alarm 08610 Reinforced ! Type: Safety-deposit box Colour: Black Material: Steel Metal Approx. dimensions: 31 x 20 x 20 cm Characteristics: Reinforced Battery operated: AA x 4 Weight: 4,13 Kg
BrandSafe Alarm StatusiNew
Në gjendje
19.095 Lekë 15.277 Lekë
Ju kurseni: 3.818 Lekë (Përfshirë taksat)
If you're passionate about IT and electronics , like being up to date on technology and don't miss even the slightest details, buy Alarm System LEOTEC SmartHome at an unbeatable price. Colour: White Connectivity: Wi-Fi Weight: 1,98 Kg Characteristics: Movement Sensor Not included:...
BrandLEOTEC StatusiNew
Në gjendje
2.644 Lekë 1.851 Lekë
Ju kurseni: 793 Lekë (Përfshirë taksat)
Nëse jeni të apasionuar pas IT dhe elektronikës , si të jeni të përditësuar mbi teknologjinë dhe mos harroni as detajet më të vogla, blini Sistemi i Alarmit Nivian NVS-PB1 me një çmim të pakrahasueshëm. Lloji: Sistem alarmi
BrandNivian StatusiNew
Në gjendje
2.078 Lekë 1.454 Lekë
Ju kurseni: 624 Lekë (Përfshirë taksat)
Nëse jeni të apasionuar pas IT dhe elektronikës , si të jeni të përditësuar mbi teknologjinë dhe mos harroni as detajet më të vogla, blini Mbrojtës Inofix Ø 18 mm për qoshet e brendshme/të jashtme 8 Njësi me një çmim të pakrahasueshëm. Ngjyra: transparente Karakteristikat: Nuk rrëshqet...
BrandInofix StatusiNew
Në gjendje
13.904 Lekë 11.123 Lekë
Ju kurseni: 2.781 Lekë (Përfshirë taksat)
Nëse jeni të apasionuar pas IT dhe elektronikës , si të jeni të përditësuar në lidhje me teknologjinë dhe mos harroni as detajet më të vogla, blini Kompleti i sigurisë në shtëpi Domos DOML-K-1 me një çmim të pakrahasueshëm. Lidhshmëria: WiFi Wi-Fi Tensioni: 5 V Furnizimi me...
BrandDomos StatusiNew
Në gjendje
3.541 Lekë 2.177 Lekë
Ju kurseni: 1.364 Lekë (Përfshirë taksat)
Nëse jeni të apasionuar pas IT dhe elektronikës , si të jeni të përditësuar mbi teknologjinë dhe mos humbisni as detajet më të vogla, blini Sensori i lëvizjes KSIX Smart Home White me një çmim të pakrahasueshëm. Ngjyra: E bardhe Lloji: Wireless Gama: 7 m E përputhshme: Smartphone...
BrandKSIX StatusiNew
Në gjendje
2.558 Lekë 1.791 Lekë
Ju kurseni: 767 Lekë (Përfshirë taksat)
Nëse dëshironi të kujdeseni për çdo detaj në shtëpinë tuaj dhe të zotëroni produktet më të fundit që do t'ju bëjnë jetën tuaj më të lehtë, blini Detektor Lëvizje EDM 250 V me çmimin më të mirë. Lloji: Detektor i lëvizjes Ngjyra: E bardhe Materiali: Termoplastik Tensioni: 250 V Gama:...
BrandEDM StatusiNew
Në gjendje
12.103 Lekë 4.517 Lekë
Ju kurseni: 7.586 Lekë (Përfshirë taksat)
If you're passionate about IT and electronics , like being up to date on technology and don't miss even the slightest details, buy Safety-deposit box Kiwi 4,6 L at an unbeatable price. Approx. dimensions: 17 x 23 x 17 cm Capacity: 4,6 L Type: Safety-deposit box
BrandKivi StatusiNew
Në gjendje
1.635 Lekë 1.389 Lekë
Ju kurseni: 246 Lekë (Përfshirë taksat)
Nëse jeni të apasionuar pas IT dhe elektronikës , si të jeni të përditësuar mbi teknologjinë dhe mos harroni as detajet më të vogla, blini Marker SOS LED Grey me një çmim të pakrahasueshëm. Lloji: LED Magnetike Ngjyra: Gri Karakteristikat: Miratuar Kompleti i Ndihmës së Parë
BrandMakina BigBuy StatusiNew
Në gjendje
3.116 Lekë 2.180 Lekë
Ju kurseni: 936 Lekë (Përfshirë taksat)
Nëse jeni të apasionuar pas IT-së dhe elektronikës , si të jeni të përditësuar mbi teknologjinë dhe mos harroni as detajet më të vogla, blini mbrojtësin e këndit të shiritit Set Inofix me një çmim të pakrahasueshëm. Lloji: Ngjitës Mbrojtës këndi Ngjyra: E bardhe Materiali: Gome...
BrandInofix StatusiNew
Në gjendje
4.074 Lekë 2.852 Lekë
Ju kurseni: 1.222 Lekë (Përfshirë taksat)
Nëse kujdeseni për shëndetin tuaj dhe dëshironi produkte që ofrojnë mbrojtje dhe mirëqenie , blini zjarrfikësin Spray Massó dhe shumë produkte të tjera Massó me çmimet më të mira! Ngjyra: transparente Lloji: Gazi Fikës Përdorimi i rekomanduar: Barbekju Oxhak
BrandMassó StatusiNew
Në gjendje
6.750 Lekë 5.062 Lekë
Ju kurseni: 1.688 Lekë (Përfshirë taksat)
Nëse jeni të apasionuar pas IT dhe elektronikës , si të jeni të përditësuar mbi teknologjinë dhe mos harroni as detajet më të vogla, blini Sistemi i Alarmit Nivian NVS-K1A me një çmim të pakrahasueshëm.
BrandNivian StatusiNew
Në gjendje
1.984 Lekë 1.389 Lekë
Ju kurseni: 595 Lekë (Përfshirë taksat)
Nëse jeni të apasionuar pas IT dhe elektronikës , si të jeni të përditësuar mbi teknologjinë dhe mos humbisni as detajet më të vogla, blini Mbrojtës Inofix Ø 16 mm për qoshet e brendshme/të jashtme 8 Njësi me një çmim të pamposhtur. Ngjyra: transparente Karakteristikat: Nuk rrëshqet...
BrandInofix StatusiNew
Në gjendje
7.855 Lekë 5.891 Lekë
Ju kurseni: 1.964 Lekë (Përfshirë taksat)
Nëse jeni të apasionuar pas IT dhe elektronikës , si të jeni të përditësuar mbi teknologjinë dhe mos harroni as detajet më të vogla, blini Detektor tymi Alecto me një çmim të pakrahasueshëm. Ngjyra: E bardhe Materiali: polipropileni Karakteristikat: Treguesi i baterisë së ulët...
BrandAlecto StatusiNew
Në gjendje
1.451 Lekë 1.054 Lekë
Ju kurseni: 397 Lekë (Përfshirë taksat)
Nëse jeni të apasionuar pas IT dhe elektronikës , si të jeni të përditësuar mbi teknologjinë dhe mos humbisni as detajet më të vogla, blini Dritë LED me Sensor Lëvizje Cegasa me një çmim të pakrahasueshëm. Ndriçimi: LED Me bateri: 3 x AAA Lloji: Tavan
BrandCegasa StatusiNew
Në gjendje
6.956 Lekë 5.216 Lekë
Ju kurseni: 1.740 Lekë (Përfshirë taksat)
Nëse jeni të apasionuar pas IT dhe elektronikës , si të jeni të përditësuar mbi teknologjinë dhe mos harroni as detajet më të vogla, blini Sistemi i Alarmit Nivian NVS-S7B me një çmim të pakrahasueshëm. Tensioni: 12 V Furnizimi me energji elektrike: Bateri Me bateri: AA x 1, i përfshirë
BrandNivian StatusiNew
Shfaq një produkt tjetër 4
Reviews

No data found

Write a review
Brand
    Shfaq të gjitha (15)
Cmimi

Lekë  –  Lekë

  • 831Lekë
  • 27351Lekë
Vendor