Sedilje makinash për fëmijë dhe fëmijë

Brand
Cmimi
Vendor


Mirë se vini në përzgjedhjen tonë të sediljeve të makinave të krijuara për të ofruar rehati, siguri dhe paqe mendore për udhëtimet e fëmijës suaj. Pavarësisht nëse jeni duke nisur një udhëtim të shkurtër me makinë ose një udhëtim të gjatë rrugor, gama jonë e sediljeve të makinave ofron një shumëllojshmëri opsionesh të përshtatura për mosha dhe preferenca të ndryshme. Le të zhytemi në konsideratat thelbësore përpara se të blejmë dhe të adresojmë pyetjet e zakonshme që mund të kenë blerësit e mundshëm.

Konsideratat kryesore kur zgjidhni sediljet e makinave për fëmijë

  • Përputhshmëria me moshën dhe peshën : sediljet e ndryshme të makinave janë të dizajnuara për grupmosha specifike dhe kategori peshash. Zgjidhni një ndenjëse që përputhet me matjet aktuale të fëmijës suaj.
  • Standardet e sigurisë : Kërkoni sedilje makinash që plotësojnë ose tejkalojnë standardet e sigurisë të përcaktuara nga autoritetet rregullatore. Kjo siguron mbrojtje optimale gjatë aksidenteve ose ndalimeve të papritura.
  • Mënyra e instalimit : Sediljet e makinës mund të instalohen duke përdorur rripin e sigurimit të automjetit ose sistemin LATCH (Ankorat e poshtme dhe Tethers për Fëmijë). Ndiqni udhëzimet e prodhuesit për instalimin e duhur.
  • Sediljet e konvertueshme ose të foshnjave : Sediljet e konvertueshme rriten me fëmijën tuaj dhe mund të kalojnë nga ndenjësja e pasme në atë përpara. Sediljet e foshnjave janë të kthyera nga pas dhe janë të dizajnuara për të sapolindurit.
  • Karakteristika shtesë : Disa sedilje makinash vijnë me mbushje shtesë, pozicione të rregullueshme të pjerrësisë dhe mbulesa të lëvizshme për pastrim të lehtë. Këto karakteristika rrisin si komoditetin ashtu edhe komoditetin.
  • Përputhshmëria e udhëtimit : Nëse ndërroni shpesh makina ose udhëtoni, merrni parasysh sediljet e makinave të lehta dhe lehtësisht të lëvizshme që mund të instalohen shpejt në automjete të ndryshme.

FAQ

Kur duhet të kaloj në një vend me fytyrë përpara?

Akademia Amerikane e Pediatrisë rekomandon që ta mbani fëmijën tuaj në një ndenjëse makine me pamje nga pas për aq kohë sa të jetë e mundur, në mënyrë ideale derisa të arrijë kufirin maksimal të peshës ose lartësisë të specifikuar nga prodhuesi i sediljes.

Sa të shtrënguar duhet të jenë rripat e parzmores?

Rripat e parzmores duhet të shtrihen drejt trupit të fëmijës tuaj pa u përdredhur. Ju duhet të jeni në gjendje të vendosni vetëm një ose dy gishta midis rripit dhe klavikulës së fëmijës suaj.

A mund të përdor sediljet e makinave të përdorura?

Ndonëse kosto-efektive, është thelbësore të njihni historinë e sediljes dhe të siguroheni se ajo nuk ka qenë në një aksident. Gjithashtu, kontrolloni për tërheqje dhe sigurohuni që sedilja të përmbush standardet aktuale të sigurisë.

Cili është qëllimi i mbulesave të sediljeve të makinave?

Mbulesat e sediljeve të makinës shtojnë një shtresë shtesë mbrojtjeje kundër derdhjeve, njollave dhe konsumit të përgjithshëm. Shumë prej tyre lahen në makinë, duke e bërë pastrimin të lehtë.

A kam nevojë për një mbështetje ose helmetë për kokën e foshnjës?

Mbështetësit e kokës dhe helmetat mund të ofrojnë mbështetje shtesë për kokën dhe qafën e një të porsalinduri. Megjithatë, konsultohuni me pediatrin tuaj përpara se të përdorni ndonjë pajisje shtesë në treg.

Zgjedhja e sediljes perfekte të makinës për fëmijën tuaj

Eksploroni gamën tonë gjithëpërfshirëse të sediljeve të makinave, nga sediljet për fëmijë deri te opsionet e konvertueshme, të krijuara për t'i dhënë përparësi sigurisë dhe komoditetit të fëmijës tuaj gjatë çdo udhëtimi. Me fokus në përmbushjen e standardeve të sigurisë dhe ofrimin e veçorive praktike, sediljet tona të makinës janë shoqëruesi juaj i besuar për udhëtime pa probleme dhe aventura pa shqetësime.

Në gjendje
25.000 Lekë 12.500 Lekë
Ju kurseni: 12.500 Lekë (Përfshirë taksat)
Seggiolino Viaggiosicuro Isofix 9-18 kg ne super oferte ne 4 ngjyra E butë dhe ofron rehati për fëmijën në një udhëtim të gjatë. Mbështetësi i shpinës siguron pozicionin optimal për fëmijën tuaj. I përshtatshëm për fëmijët e moshës 1 vjeç, 9-18 kg. Siguria garantohet nga rripat e...
Në gjendje
10.000 Lekë 8.000 Lekë
Ju kurseni: 2.000 Lekë (Përfshirë taksat)
Seggiolino Auto X2 ?sht? nj? ndenj?se p?r f?mij? n? makin? q? mund t? p?rdoret p?r f?mij? q? peshojn? mbi 9 kg. Disponon rripa t? sigurimit dhe p?rshtat?s. Mosha e p?rdorimit: 9-36 kg/gr 1,2,3
Në gjendje
27.000 Lekë
(Përfshirë taksat)
Seggiolino Bahia Peg Perego E pershtatshme per mosha (0-36kg) Sistem Isofix rripa Sigurimi Nivel shtrirjeje maksimale Mbeshtetese e kokes e sistemueshme ne 10 lartesi ne varesi te moshes se femijes    
Në gjendje
22.000 Lekë
(Përfshirë taksat)
-E bute dhe ofron rehati per femijen ne nje udhetim te gjate. -Mbeshtetesja siguron pozicionin optimal per femijen tuaj. -E pershtatshme per femije te moshave 1-3 vjec, 9-36 kg. -Siguria eshte e garantuar nga rripat ne 3 pika sigurie. -Ne brendesi ka jasteke te bute dhe te...
Në gjendje
12.000 Lekë
(Përfshirë taksat)
Seggiolino Combo mbron pjesen e kokes, mbeshtetsja e kokes eshte me mbushje te bute  dhe e rregullueshme ne lartesi te ndryshme, mbeshtetesja e shpines e rregullueshme ne disa pozicion, udhezues i rripit te integruar. Mund te vendoset ne ndenjese vetem ne pozicionin perpara duke perdorur rripin...
Në gjendje
26.500 Lekë
(Përfshirë taksat)
- Grupi 0/1/2/3 (0-36 kg.) - Ndenjëse e kthyeshme  360 grade për ta bërë më të lehtë vendosjen e foshnjës - rrip sigurie me 5 pika - Sistem i përshtatshëm për rregullimin e lartësisë së rripave - Mbështetësja e kokës e rregullueshme me 7 lartësi -E certifikuar sipas standardeve...
Në gjendje
25.000 Lekë 23.000 Lekë
Ju kurseni: 2.000 Lekë (Përfshirë taksat)
Ndenjese e makines Panoramic Cam Sistem fiksimi isofix universal Mbrojtese anesore per koken Mbeshtetese e kokesesistemueshme ne 7 lartesi  Ndenjese qe rrotullohet 360 grade per te lehtesuar uljen e femijes Shpine e sistemueshme ne 3 pozicione Sistem sigurie me 3 kapese Ideale...
Në gjendje
50.000 Lekë 45.000 Lekë
Ju kurseni: 5.000 Lekë (Përfshirë taksat)
Seggiolino Chicco Set Up -E pershtatshme per grupmoshat 1-2 (0-25kg) -E certifikuar sipas  rregullores ECE R44 - Mbështetja e kokës dhe rripat rregullohen në lartësi në të njëjtën kohë për të ndjekur rritjen e fëmijës. - Ka 4 pozicione të ndryshme mbështetur. E pajisur me sistemin...
Në gjendje
13.000 Lekë 10.400 Lekë
Ju kurseni: 2.600 Lekë (Përfshirë taksat)
Ndenjese per makine e markes se njohur CAM ne super oferte ne 2 ngjyra -E bute dhe ofron rehati per femijen ne nje udhetim te gjate. -Mbeshtetesja siguron pozicionin optimal per femijen tuaj. -E pershtatshme per femije te moshave 0+1vjec, 0-18 kg. -Siguria eshte e garantuar nga...
Në gjendje
13.500 Lekë
(Përfshirë taksat)
Seggiolino Combo - Mbështetja e kokës është me mbushje të butë dhe e rregullueshme në lartësi të ndryshme, - mbështetëse e rregullueshme në disa pozicione, Rrip sigurie me 5 pika -Mund të vendoset në sedilje vetëm në pozicionin e përparmë duke përdorur rripin standard të...
Në gjendje
32.000 Lekë
(Përfshirë taksat)
<span class="Y2IQFc" lang="sq">I përshtatshëm për fëmijë nga 9 deri në 36 kg Montim në makinë me sistem Isofix ose me rripa sigurie 3 pikash të automjetit Udhëzuesit e pozicionimit të rripit të kuq sigurojnë pozicionin e saktë të rripit (Grupi 2/3) Dyshek reduktues për të...
Në gjendje
22.000 Lekë
(Përfshirë taksat)
Sistemi universal Isofix -Vendi i kthyeshëm për të bërë hyrjen dhe daljen nga makina më të përshtatshme për fëmijët dhe prindërit  - Mosha e përdorimit: grupi 0/1/2/3 (0-36 kg)  - Mbrojtje anësore për kokën - Reduktues anatomik me mbështetje lumbare - rrip 5...
Në gjendje
18.000 Lekë
(Përfshirë taksat)
<span class="Y2IQFc">Ndenjëse universale të makinës e miratuar sipas rregullores ECE R44 / 04 për Grupet 1/2/3 ose për fëmijë nga 9 deri në 36 Kg (nga 1 deri në 12 vjet afërsisht). </span> <span class="Y2IQFc">Pajisur me një mbështetje të lëvizshme duke filluar nga fëmijët...
Në gjendje
25.000 Lekë
(Përfshirë taksat)
Seggiolino Akita Chicco  -E pershtatshme per grupmoshat 1-2-3 (9-36Kg) -E certifikuar sipas rregullores ECE R44 / 04. -Reduktues i rehatshëm për fëmijët më të vegjël. -Mbështetëse koke e rregullueshme.
Në gjendje
34.500 Lekë
(Përfshirë taksat)
- Sistemi universal Isofix -Vendi i kthyeshëm 360 grade për të bërë hyrjen dhe daljen nga makina më të përshtatshme për fëmijët dhe prindërit  - Mosha e përdorimit: grupi 0/1/2/3 (0-36 kg)  - Mbrojtje anësore për kokën - Reduktues anatomik me mbështetje lumbare -...
Në gjendje
45.000 Lekë
(Përfshirë taksat)
Sedilja transformohet për të ndjekur rritjen e fëmijës, që nga lindja deri në moshën rreth 12 vjeç (0-36 kg) GRUPI 0+ (0-13 KG): Sedilja mund të instalohet me sistemin Isofix dhe Top Tether, për të ofruar siguri maksimale, ose me lidhësit Isofix dhe rripin me 3 pika të makinës. GRUPI 1...
Në gjendje
20.000 Lekë
(Përfshirë taksat)
Mbrojtje anësore për kokën Mbështetësja e kokës me lartësi të rregullueshme Udhëzues rripi i integruar Mbështetësja e rregullueshme e shpinës Ai vendoset gjithmonë në pozicionin përballë përpara duke përdorur lidhëset e pasme të fiksimit të lehtë dhe rripin e sigurisë me 3 pika të vendosur...
Në gjendje
24.500 Lekë
(Përfshirë taksat)
Ndenjese e makines Panoramic Cam Sistem fiksimi isofix universal Mbrojtese anesore per koken Mbeshtetese e kokesesistemueshme ne 7 lartesi  Ndenjese qe rrotullohet 360 grade per te lehtesuar uljen e femijes Shpine e sistemueshme ne 3 pozicione Sistem sigurie me 3 kapese Ideale...
Në gjendje
25.000 Lekë
(Përfshirë taksat)
Seggiolino Akita Chicco -E pershtatshme per grupmoshat 1-2-3 (9-36Kg) -E certifikuar sipas rregullores ECE R44 / 04. -Reduktues i rehatshëm për fëmijët më të vegjël. -Mbështetëse koke e rregullueshme.
Në gjendje
9.000 Lekë
(Përfshirë taksat)
Seggiolino Aziamor X2 -I përshtatshëm për grupmoshat 1-2-3 (9-36 kg) -Mbron pjesën e kokës, - Mbështetja e kokës është me mbushje të butë dhe e rregullueshme në lartësi të ndryshme, -Mund të vendoset në sedilje vetëm në pozicionin e përparmë duke përdorur rripin standard të sigurimit të...
Shfaq një produkt tjetër 20
Brand
Cmimi

Lekë  –  Lekë

  • 2490Lekë
  • 45000Lekë
Vendor