Ngrohës uji

Campaign
Brand
Cmimi
Vendor


Mirë se vini në kategorinë tonë të ngrohësve të ujit, ku ne jemi gati t'ju ndihmojmë të gjeni zgjidhjen ideale për nevojat tuaja për ujë të ngrohtë. Në këtë udhëzues gjithëpërfshirës, ne do t'ju tregojmë në konsideratat kryesore që duhen bërë përpara se të blini një ngrohës uji dhe do t'ju japim përgjigje pyetjeve të zakonshme që mund të kenë blerësit e mundshëm. Nëse jeni duke kërkuar për një ngrohës tradicional të stilit të rezervuarit ose një opsion modern pa rezervuar, ne ju kemi mbuluar.

Pse ka rëndësi zgjedhja juaj e ngrohësit të ujit

Përpara se të zhytemi në detajet e zgjedhjes së ngrohësit të duhur të ujit, është thelbësore të kuptoni pse kjo pajisje është thelbësore për shtëpinë tuaj:

 • Uji i nxehtë sipas kërkesës: Një ngrohës uji ju siguron furnizim të qëndrueshëm me ujë të nxehtë për larje, pastrim, gatim dhe më shumë.
 • Efikasiteti i Energjisë: Ngrohësi i duhur i ujit mund t'ju ndihmojë të kurseni në faturat e energjisë duke ngrohur ujin në mënyrë efikase dhe vetëm kur është e nevojshme.
 • Komoditeti: Ngrohësit modernë të ujit vijnë me veçori të avancuara si cilësimet e programueshme dhe ekranet dixhitale, duke e bërë më të lehtë personalizimin e përvojës suaj të ujit të nxehtë.

Tani, le të shqyrtojmë faktorët kryesorë që duhet të keni parasysh përpara se të blini një ngrohës uji.

Zgjedhja e ngrohësit të duhur të ujit

Për t'u siguruar që të gjeni ngrohësin e përsosur të ujit për të përmbushur nevojat tuaja për ujë të nxehtë, merrni parasysh faktorët e mëposhtëm:

 • Lloji i ngrohësit të ujit:
  • Ngrohës uji i rezervuarit: Këto ruajnë dhe ngrohin vazhdimisht një vëllim të madh uji. Ato janë të përshtatshme për shtëpi me kërkesa mesatare deri në të larta për ujë të nxehtë.
  • Ngrohës uji pa rezervuar: Këto ngrohin ujin sipas kërkesës dhe janë me efikasitet energjie. Ato janë ideale për shtëpi më të vogla dhe vende me hapësirë të kufizuar.
 • Burimi i karburantit:
  • Elektrik: Ngrohësit elektrikë të ujit janë të lehtë për t'u instaluar dhe të përshtatshëm për shumicën e shtëpive.
  • Gaz (Gaz Natyror ose Propan): Ngrohësit me gaz janë zakonisht më efikas në energji, por kërkojnë një linjë gazi.
 • Kapaciteti:
  • Ngrohës uji i rezervuarit: Zgjidhni madhësinë e rezervuarit bazuar në madhësinë e shtëpisë tuaj dhe përdorimin maksimal të ujit të nxehtë. Madhësitë e zakonshme variojnë nga 30 në 80 gallon.
  • Ngrohës uji pa rezervuar: Merrni parasysh shkallën e rrjedhës dhe rritjen e temperaturës për t'u siguruar që të plotësojë kërkesat tuaja për ujë të nxehtë.
 • Efikasiteti i Energjisë: Kërkoni modele me efikasitet energjie me një vlerësim të lartë të Faktorit të Energjisë (EF) për të kursyer kostot e energjisë.
 • Hapësira dhe instalimi: Sigurohuni që të keni hapësirën e nevojshme dhe ajrimin e duhur për llojin e zgjedhur të ngrohësit të ujit.

Pyetjet e bëra më shpesh

Pyetje: Sa kohë zgjat zakonisht një ngrohës uji?

Përgjigje: Ngrohësit e ujit të stilit të rezervuarit zgjasin rreth 10-15 vjet, ndërsa ngrohësit pa rezervuar mund të zgjasin deri në 20 vjet me mirëmbajtjen e duhur.

Pyetje: A mund të instaloj një ngrohës uji pa rezervuar në shtëpinë time ekzistuese?

Përgjigje: Po, ngrohësit e ujit pa rezervuar mund të përshtaten në shumicën e shtëpive, por mund të kërkojnë lidhje të përmirësuara elektrike ose gazi.

Pyetje: A janë ngrohësit e ujit pa rezervuar më efikas në energji sesa ngrohësit e stilit të rezervuarit?

Përgjigje: Po, ngrohësit pa rezervuar janë përgjithësisht më efiçent ndaj energjisë sepse ngrohin ujin vetëm kur nevojitet, duke reduktuar humbjen e nxehtësisë në pritje.

Pyetje: A kërkojnë mirëmbajtje të rregullt ngrohësit e ujit?

Përgjigje: Po, si ngrohësit e ujit me rezervuar ashtu edhe ato pa rezervuar përfitojnë nga mirëmbajtja e rregullt për të zgjatur jetëgjatësinë e tyre dhe për të ruajtur efikasitetin.

Në gjendje
59.990 Lekë 39.990 Lekë
Ju kurseni: 20.000 Lekë (Përfshirë taksat)
Ngrohës uji elektrik ultra i hollë me dizajn elegant që mundëson instalimin e tij në shumë pozicione. Gati për dush. Ju njoftoni sapo uji të jetë ngrohur mjaftueshëm për të bërë dush. Shumëpozicion. Lejon instalimin horizontal dhe vertikal. Funksioni Eco Evo. Ju...
BrandAristoni Kapaciteti80 Litra
Në gjendje
55.000 Lekë 38.990 Lekë
Ju kurseni: 16.010 Lekë (Përfshirë taksat)
Ngrohës uji elektrik ultra i hollë me dizajn elegant që mundëson instalimin e tij në shumë pozicione. Gati për dush. Ju njoftoni sapo uji të jetë ngrohur mjaftueshëm për të bërë dush. Shumëpozicion. Lejon instalimin horizontal dhe vertikal. Funksioni Eco Evo. Ju...
BrandAristoni Kapaciteti50 Litra
Në gjendje
63.000 Lekë 53.000 Lekë
Ju kurseni: 10.000 Lekë (Përfshirë taksat)
Ngrohës uji elektrik ultra i hollë me dizajn elegant që mundëson instalimin e tij në shumë pozicione. Gati për dush. Ju njoftoni sapo uji të jetë ngrohur mjaftueshëm për të bërë dush. Shumëpozicion. Lejon instalimin horizontal dhe vertikal. Funksioni Eco Evo. Ju...
BrandAristoni Kapaciteti100 Litra
Në gjendje
16.000 Lekë
(Përfshirë taksat)
Anti Corrosion System Të gjithë ngrohësit e ujit kanë një rezervuar të brendshëm të emaluar, plotësisht rezistent ndaj korrozionit. Gjithashtu, anoda e magnezit mbron ngrohësin nga korrozioni dhe zgjat jetëgjatësinë e tij. Digital Temperature Display Kontrolli...
Në gjendje
29.990 Lekë 24.990 Lekë
Ju kurseni: 5.000 Lekë (Përfshirë taksat)
Ngrohës uji elektrik i montuar në mur me akumulim. Vjen në tre versione me kapacitet: 50, 80 dhe 100 litra. Teknologjia WaterPlus. Deri në 16% më shumë ujë në dispozicion. * * Kursimet maksimale të llogaritura në varësi të modelit: krahasimi i bërë në bazë të V40 në temperaturë...
BrandAristoni Kapaciteti80 Litra
Në gjendje
21.990 Lekë 15.990 Lekë
Ju kurseni: 6.000 Lekë (Përfshirë taksat)
Ngrohës uji elektrik muri me akumulim 50/10/100. Teknologjia WaterPlus *: jep deri në 16% ** më shumë ujë të nxehtë në dispozicion. Performanca e avancuar Në përputhje me rregulloret kryesore të ESWH Komoditet i plotë Termostat i dyfishtë nga jashtë Rregullimi i temperaturës së...
BrandAristoni Kapaciteti80 Litra
Në gjendje
13.000 Lekë 10.500 Lekë
Ju kurseni: 2.500 Lekë (Përfshirë taksat)
Ngrohës uji kompakt që i përshtatet nevojave tuaja. Ngrohës elektrik i ujit Blu Evo R Përmasat 49 x 46 x 60 CM Kapaciteti 30 kg Ngroheni në 45 minuta 8 valvul sigurie Termostati i jashtëm për zgjedhjen e temperaturës së dëshiruar.
BrandAristoni Kapaciteti10 Litra
Në gjendje
17.500 Lekë
(Përfshirë taksat)
Anti Corrosion System Të gjithë ngrohësit e ujit kanë një rezervuar të brendshëm të emaluar, plotësisht rezistent ndaj korrozionit. Gjithashtu, anoda e magnezit mbron ngrohësin nga korrozioni dhe zgjat jetëgjatësinë e tij. Effective Thermal Insulation Falë...
Në gjendje
21.990 Lekë 14.990 Lekë
Ju kurseni: 7.000 Lekë (Përfshirë taksat)
Kapaciteti: 80 L Modeli: Elektrik Klasa e energjisë: C Lidhja fleksibël e tubit: 1/2" Madhësia: 76x43x48 Temperatura maksimale e ujit: 80°C Vendosja: Vertikale Tensioni: 220 V Fuqia: 2000 W Marka: Ariston Presioni: 8 bar
Në gjendje
14.000 Lekë
(Përfshirë taksat)
Anti Corrosion System Të gjithë ngrohësit e ujit kanë një rezervuar të brendshëm të emaluar, plotësisht rezistent ndaj korrozionit. Gjithashtu, anoda e magnezit mbron ngrohësin nga korrozioni dhe zgjat jetëgjatësinë e tij. Effective Thermal Insulation Falë...
Në gjendje
27.000 Lekë 22.990 Lekë
Ju kurseni: 4.010 Lekë (Përfshirë taksat)
Performancë e lartë Komoditet i plotë Cilësi e përhershme Teknologjia WaterPlus * : jep deri në 16% ** më shumë ujë të ngrohtë në dispozicion. Karakteristika Eco Evo e fuqizuar nga CoreTech: aktivizoni deri në 14% kursim të energjisë Cilësimet për rregullim manual dhe të...
BrandAristoni Kapaciteti80 Litra
Në gjendje
52.000 Lekë 49.990 Lekë
Ju kurseni: 2.010 Lekë (Përfshirë taksat)
SHENJË ATLANTIK KODI I OZONIT 3410538413215 MODEL APE VERTIGO ST duke instaluar HORIZONTAL&VERTIKAL LLOJI I REZISTENCËS qeramikë DIMENSIONET 109 x 49 x 29 cm KAPACITETI (LITRA) 80 LITRA PANELI I KONTROLLIT elektronike SISTEMI I...
Në gjendje
44.990 Lekë 31.999 Lekë
Ju kurseni: 12.991 Lekë (Përfshirë taksat)
Përshkrim Bolier Haier ES80V-TF7 (BE) Bolier Slim (Horizonat / Vertikal) Kapaciteti (L): 74 Lt Fuqia elektrike: 1.5 kW Furnizimi me energji Ph/V/Hz: 1/220-240/50 Temperatura maksimale e ngrohjes së ujit: 75 ° Presioni i punës: 8 bar Pesha: 34 kg Materiali...
BrandHaier Kapaciteti74 L
Në gjendje
51.990 Lekë 44.990 Lekë
Ju kurseni: 7.000 Lekë (Përfshirë taksat)
SAMSUNG 5 VJET GARANCI JO MARKA ATLANTIK OZONI KODI 3410538513380 MODELI APE VERTIGO ST INSTALIMI HORIZONTAL&VERTIKAL LLOJI I REZISTENCES QERAMIK PERMASAT 130 x 49 x 29 cm KAPACITETI (LITRA) 100 LITRA PANELI I KONTROLLIT ELEKTRONIK...
Në gjendje
16.990 Lekë 13.990 Lekë
Ju kurseni: 3.000 Lekë (Përfshirë taksat)
MARKA ATLANTIK KODI 3410538511799 MODEL ATL 080 WM SHIP OPROP duke instaluar VERTIKAL LLOJI I REZISTENCËS NORMAL DIMENSIONET 81,4 X 45,1 KAPACITETI (LITRA) 80 LITRA PANELI I KONTROLLIT MEKANIKE SISTEMI I STACKING po GARANCI 12 MUAJ
BrandAtlantic Kapaciteti80 Litra
Në gjendje
18.990 Lekë 14.990 Lekë
Ju kurseni: 4.000 Lekë (Përfshirë taksat)
MARKA ATLANTIK KODI 3410538530455 MODEL ATL 080 HZ APE OPROP duke instaluar HORIZONTALE LLOJI I REZISTENCËS NORMAL DIMENSIONET 80,9 X 45,1 KAPACITETI (LITRA) 80 LITRA PANELI I KONTROLLIT MEKANIKE SISTEMI I STACKING po GARANCI 12 MUAJ...
BrandAtlantic Kapaciteti80 Litra
Në gjendje
34.990 Lekë 25.999 Lekë
Ju kurseni: 8.991 Lekë (Përfshirë taksat)
Përshkrim Bolier Slim Haier ES50V-TF7(R) Bolier Slim (Horizontal / Vertikal) Kapaciteti (L): 50 Lt Fuqia elektrike: 1.5/3 kW Temperatura maksimale e ngrohjes së ujit: 75 °/30 min Materiali i brendshëm: Çelik i emaluar Presioni i punës: 8 bar Pesha: 25 kg...
Në gjendje
16.900 Lekë 12.990 Lekë
Ju kurseni: 3.910 Lekë (Përfshirë taksat)
Përshkrimi Bolier Haier ES80V-A3 Bolier për montim vertikal Kapacitetet (L) : 80Lt Fuqia maksimale elektrike: 1.5 kW Furnizimi me energji V/Hz: 220-240/50 Temperatura maksimale e ngrohjes së ujit: 75 ° Presioni i punës: 8 bar Pesha: 24 kg Materiali i...
Në gjendje
17.990 Lekë 13.990 Lekë
Ju kurseni: 4.000 Lekë (Përfshirë taksat)
Përshkrim Bolier Haier FCD-JTHA80-II Bolier Horizontal Kapacitetet (L) : 80Lt Fuqia maksimale elektrike: 1.65 kW Furnizimi me energji V/Hz: 220-240/50 Temperatura maksimale e ngrohjes së ujit: 75 ° Presioni i punës: 8 bar Pesha: 26.5 kg Materiali i...
BrandHaier Kapaciteti80 L
Në gjendje
38.990 Lekë 32.990 Lekë
Ju kurseni: 6.000 Lekë (Përfshirë taksat)
SHENJË ATLANTIK KODI I OZONIT 3410538413079 MODEL ATG VERTIGO ST ESS duke instaluar HORIZONTAL&VERTIKAL LLOJI I REZISTENCËS qeramikë DIMENSIONET 109 x 49 x 31 cm KAPACITETI (LITRA) 80 LITRA PANELI I KONTROLLIT elektronike SISTEMI I...
Shfaq një produkt tjetër 9
Campaign
Brand
Cmimi

Lekë  –  Lekë

 • 8990Lekë
 • 53000Lekë
Vendor