PORTAMINA 0.5MM STABILO

270 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 270 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi:ST383540

Përshkrimi

Këta lapsa mekanikë janë krijuar për punonjësit e zyrës, studentët dhe për ata që shpesh mbajnë shënime. Ato vijnë me një zonë të rehatshme kapëse për mbajtje të relaksuar. Goma është e integruar në pjesën e sipërme me butona.

Specifika

Brand
Stabilo
Gjej të ngjashme

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase