Evidenciator STABILO BOSS ORIGINAL turkez

100 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 100 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi:ST70/113

Përshkrimi

Dizajn i paarritshem klasik - që nga viti 1971 STABILO me teknologjine Anti-Dry-Out: 4 orë mbrojtje nga tharja për punë të koncentruar I vetmi highlighter te cilin mund ta gjeni te disponueshëm në 9 ngjyra fluoreshente tërheqëse me
gjerësi të linjave 2 dhe 5 mm - ideale për nxjerrjen në pah të teksteve të madhësive të ndryshme, si dhe për tërheqjen e linjave me trashësi të ndryshme. Boja eshte me bazë uji. Cilësi e fortë e ndërtimit te trupit te highlighter-it, do të thotë se do të zgjasë për një kohë shumë të gjatë.

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase