RAKETA PING-PONGU

350 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 350 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi:6022

Përshkrimi

Projektuar me një formë ovale, keto raketa pingpongu i bën gjuajtjet tuaja më efektive dhe të sakta. Luaj me goditje të fuqishme me shpejtësi të shkëlqyer dhe kontroll maksimal pa shumë përpjekje. E ndertuar prej materiali të cilësisë më të mirë për të ofruar qëndrueshmëri të gjatë.

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase