RAKETA PING-PONGU

350 Lekë
(Including tax)
In stock
Price in points: 350 points
+
Add to wish list
14 days return right
Delivery from 200 Lek
Free Delivery to Pickup Point
SuperMart purchase protect
Find similar

Kodi:6022

Description

Projektuar me një formë ovale, keto raketa pingpongu i bën gjuajtjet tuaja më efektive dhe të sakta. Luaj me goditje të fuqishme me shpejtësi të shkëlqyer dhe kontroll maksimal pa shumë përpjekje. E ndertuar prej materiali të cilësisë më të mirë për të ofruar qëndrueshmëri të gjatë.

Reviews

No reviews found

Possibly you may be interested
  • Similar Products
  • Recently Viewed
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase