My First - Drawing board colouring with water

1.490 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 1490 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi: 14451

Përshkrimi

Drawing board colouring with water/tabele per vizatim  me ngjyra uji
SES sjell per ju nje nga setet me te bukura per zhvillimin e imagjinates se femijeve tuaj.
Seti eshte i berbere nga nje bord i bardhe i cili mund te pikturohet nga te dyja anet, nga 2 forma nje yll dhe nje rreth, dhe nje pernel.
Pasi te keni lagur ne uje nje nga format e mesiperme ose penelin ju mund te krijoni lehtesisht figurat qe ju doni ne kete bord te bardhe.
Per me teper ju ftojme te shikoni videon e meposhtme:

https://youtu.be/1xV_sHMyvCM

 

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase