Winsor&Newton Water Colour Marker Collection

4.990 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 4990 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi:5308

Përshkrimi

Koleksioni i përsosur për artistin me një sy për të pazakonshmen, duke u dhënë atyre gjithçka që u nevojitet për të përjetuar shënuesit tanë inovativë, profesionalë të ngjyrave të ujit. Përfshin 8 x shënues me ngjyra uji Winsor & Newton, ideale për krijimin e veprave të bukura pa rrëmujën e bojrave konvencionale, plus një bllok me ngjyra uji me 12 fletë dhe një poster A2

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase