Winsor&Newton Water Colour Marker Collection

4.990 Lekë
(Including tax)
In stock
Price in points: 4990 points
+
Add to wish list
14 days return right
Delivery from 200 Lek
Free Delivery to Pickup Point
SuperMart purchase protect
Find similar

Kodi:5308

Description

Koleksioni i përsosur për artistin me një sy për të pazakonshmen, duke u dhënë atyre gjithçka që u nevojitet për të përjetuar shënuesit tanë inovativë, profesionalë të ngjyrave të ujit. Përfshin 8 x shënues me ngjyra uji Winsor & Newton, ideale për krijimin e veprave të bukura pa rrëmujën e bojrave konvencionale, plus një bllok me ngjyra uji me 12 fletë dhe një poster A2

Reviews

No reviews found

Possibly you may be interested
  • Similar Products
  • Recently Viewed
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase