Winsor&Newton Oil Colour Collection 12pcs

4.990 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 4990 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi:5310

Përshkrimi

Gama Winton ka një qëndrueshmëri më uniforme se ngjyra e vajit të artistëve dhe është pak më e ngurtë. Ofron mbajtje të shkëlqyeshme të goditjeve të furçës dhe thikës së paletës

Koleksioni i ngjyrave të vajrave përmban materiale me cilësi të lartë duke përfshirë azantën nr. 6 furçë të shkurtër, letër bojë me teksturë me vaj kanavacë dhe 10 ngjyra të ndritshme dhe të bukura vajrash Winton

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase