Valdo Picci

Në gjendje
29.900 Lekë
(Përfshirë taksat)
karakteristika: 1.Krevati disponon mundesine e 3 niveleve te montimit 2.Eshte i ndodh me sirtar te poshtem te bollshem 3.Materiale atoksise dhe testuara kunder shkaktonve 4.Distanca ndermjet derrasave anesore sipas standarteve te sigurise 5.Krahet anesore jane te veshur me material...