Valdo Picci

In stock
29.900 Lekë
(Including tax)
Karakteristikat: 1.Krevati disponon mundesine e 3 niveleve te montimit 2.Eshte i pajisur me sirtar te poshtem te bollshem 3.Materiale atoksise dhe te testuara kunder alergjive 4.Distanca ndermjet derrasave anesore sipas standarteve te sigurise 5.Krahet anesore jane e veshur me material...