Makine plastifikimi A4 me nxehtesi dhe ftohje Omega

5.000 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 5000 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi: PLOLP280

Përshkrimi

Makine plastifikimi!

Marka: Omega!

Format: A4!

Teknologjia: Plastifikim i nxehte dhe i ftohte!

Koha e nxehjes: 3-5 min pas vendosjes ne prize!

Cilesi e larte!

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase