Makineri per ngjitje te qeseve

2.000 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 2000 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi: IMP9357

Përshkrimi

Makineri per ngjitje te qeseve!

Pajisja vendoset ne prize dhe brenda sec krijon nxehtesine e duhur per te realizuar ngjitjen e qeseve!

Precizion ne ngjitje!

Tensioni: 220V - 240V!

Cilesi e larte!

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase