STILOLAPS STABILO WORKER+ FINE BLUE

250 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 250 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi:ST2016/41

Përshkrimi

Rollerball me cilësi të lartë në 4 ngjyra të ndryshme stilolapsash dhe boje
Teknologji progresive e bojës së lëngshme
Shkrim i qetë dhe pa njolla
Sipërfaqe jo rrëshqitëse për kapje të rehatshme
Shkrim i saktë i dorës, pavarësisht nga cilësia e letrës
Gjerësia e linjës 0,5 mm, ofrohet për përdorimet më të përgjithshme rreth shtëpisë, shkollës ose zyrës

Specifika

Brand
Stabilo
Gjej të ngjashme

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase