Stilolaps Stabilo point 88

1.400 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 1400 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi: ST8820-01

Përshkrimi

Stabilo point 88
✔️Stabilo Point 88 paraqet bojera te pastra qe nuk perhapen ne leter gjate shkrimit, me bazë uji
qe mund te qendrojne per nje kohe te gjate me kapak hequr pa u thare.
✔️Keto stilolapsa te imeta kane nje maje te gjate ne diameter prej 4mm te mbeshtjelle ne metal per ore
te tera te shkrimit dhe te skicimit, pa deformime te saj.
✔️Trupi ka nje forme gjashtekendore me boje te ventiluar qe perputhet mire me majen e stilolapsit.
✔️Larmishmeri ngjyrash!

Specifika

Brand
Stabilo
Gjej të ngjashme

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase