Stilolaps STABILO point 88 e zeze

100 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 100 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi:ST88/46

Përshkrimi

✔️Stabilo Point 88 paraqet bojëra te pastra qe nuk perhapen ne leter gjate shkriomit, me bazë uji
që mund të qendrojne per nje kohe te gjate me kapak hequr pa u thare.
✔️Këto stilolapsa të imëta kanë një maje të gjatë ne diametër prej 4mm të mbështjelle në metal për orë
të tëra të shkrimit dhe të skicimit, pa deformime te saj.
✔️Trupi ka nje forme gjashtëkëndore me boje te ventiluar qe përputhet mire me majen e stilolapsit.
✔️Larmishmeri ngjyrash!

Specifika

Brand
Stabilo
Gjej të ngjashme

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase