Stilolaps STABILO Performer+ 328 Ballpoint i kuq

50 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 50 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi:ST898/3-10-40

Përshkrimi

Boje me viskozitet te ulet- vetitë e permbajtjes se xhelit ne boje ofrojnë një butësi, shpejtësi dhe qëndrueshmëri të veçantë të shkrimit.
????Trupi është blu, i tejdukshëm, sipërfaqja e rrethit ku mbahet stilolapsi gjate shkrimit është me veshje gome, ergonomike, me prerje precize.
????Ngjyra e klipit dhe pjesa e gomes është e kuqe ne pink.
????Trashësia e majes 0.35 mm.
????Rezerva - blu, e zevendesueshme

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase