Stilolaps Stabilo Excel 828N

50 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 50 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi: ST828NXF5041

Përshkrimi

Stilolaps Stabilo Excel 828N!

Trashesia e majes: XF!

Rrjedhshmeri ne te shkruar!

Nuk leshon boje ne flete!

E disponueshme ne ngjyre blu, te zeze dhe te kuqe!

Cilesi e larte!

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase