Stilolaps Schneider Slider Memo XB

250 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 250 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi:1391

Përshkrimi

 

 • Stilolapsi me teknologji Viscoglide për shkrim jashtëzakonisht të butë, me rrëshqitje.
 • Gjerësia Extra Broad line (XB).
 • Boja thahet shpejt - madje edhe në letër të bute.
 • I papërshkueshëm nga uji sipas standardit të bojës ISO 12757-2.
 • Trupi ergonomik,është e dizajnuar për shkrim të relaksuar pa lodhje dore.
 • Kapaku ka një kapak metalik dhe përshtatet me kujdes në të dyja anët e lapsit.
 • Maja çelik+inox me rezistencë ndaj konsumimit garanton që boja ne rezerve të përdoret plotësisht dhe te mos shpërbëhet.
 • Ngjyre: Blu , E zeze, E kuqe, Portokalli,Lejla, Jeshile,Roze etj.

          Schneider Slider Memo XB

 • Ballpoint pen with Viscoglide® technology for extraordinarily smooth, gliding writing.
 • Extra Broad line width (XB).
 • The ink dries quickly - even on smooth paper .
 • Waterproof according to ink standard ISO 12757-2.
 • The ergonomically shaped, generously rubberised barrel is designed for relaxed writing without hand fatigue.
 • The cap has a  metal clip and fits neatly on either end of the pen.
 • The wear-resistant stainless steel tip guarantees that the large ink supply can be fully used and does not smear.
 • Colour: Black , Blue, Red,Orange,Violet,Green, Pink etc.

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
 • Produkte të ngjashme
 • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase