Stilolaps Schneider Office

60 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 60 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi:1676

Përshkrimi

 • Stilolaps me trup pak te lakuar ndihet i këndshëm në dorë kur shkruan.
 • Rezerve me mbushje të zëvendësueshme jumbo Medium (M), e papërshkueshme nga uji sipas standardit të bojës ISO 12757-2.
 • Maje, unazë dekorative dhe buton shtypjeje të perbëra prej metali.
 • Ngjyre: Blu,E Zeze
 • Schneider Office Pen

 • Ballpoint pen with slightly curved barrel feels pleasant in the hand when writing.
 • With replaceable jumbo tipped refill Medium (M), waterproof according to ink standard ISO 12757-2.
 • Clip, decorative ring and push button made of metal.
 • Colour: Blue,Black

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
 • Produkte të ngjashme
 • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase