30 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 30 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi: 2229

Përshkrimi

 • Stilolaps i hollë elegant dhe butoni i shtypit metalik.
 • Dizajni popullor që shitet me shumicë.
 • Ngjyra të ndryshme të trupit të stilolapsit.
 • Rezervë mesatare (M) e zëvendësueshme, e papërshkueshme nga uji sipas standardit të bojës ISO 12757-2.
 • Ngjyra: Blu, E zezë

Stilolaps Schneider K15

 • Stilolaps i hollë me kapëse metalike të fortë dhe buton shtytës metalik.
 • Dizajni popullor që është shitur në miliona.
 • Medium i rimbushshëm i zëvendësueshëm (M), i papërshkueshëm nga uji sipas standardit të bojës ISO 12757-2.
 • Ngjyra: Blu, E zezë

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
 • Produkte të ngjashme
 • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase