Stilolaps Schneider Fave

50 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 50 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi:1570

Përshkrimi

 

 • Stilolaps elegant me ngjyra të freskëta, transparente.
 • Ngjyra e trupit dhe e shkrimit korrespondojne me njera-tjetren.
 • Me rezerve te zevendesueshme Medium (M).
 • I papërshkueshëm nga uji sipas standardit të bojës ISO 12757-2.
 • Falë sistemit të zgjuar Plug + Play, stilolapsi Fave mund të përdorë një shumëllojshmëri formatesh të rezervave.
 • Ngjyre: Blu, E zeze, E kuqe, Jeshile.

          Schneider Fave Pen

 • Elegant plain ballpoint pen in fresh, transparent colours.
 • Barrel corresponds with the writing colour .
 • With replaceable giant tipped refill Medium (M).
 • Waterproof according to ink standard ISO 12757-2.
 • Thanks to the clever Plug+Play system, the Fave pen can use a variety of refill formats.
 • Colour:Blue, Black, Red, Green.

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
 • Produkte të ngjashme
 • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase