Stilolaps Rapid FUN me varje jeshile

350 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 350 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi:STB-46919

 

Përshkrimi

Stilolaps Rapid FUN me varje Jeshile
Funksioni ergonomik dhe modeli Roller me maje 0.5mm Blue Barrel + Rezerve
Profesionalisht i dizenjuar në mënyrë të barabartë .
Universal zonën e rrokullisjes për perdorim ne doren e djathtë dhe të majtë, për parandalimin e lodhjes dhe dhimbjes së muskujve.

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase