Stilolaps me Gome Pilot Friction

220 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 220 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi:0311

Përshkrimi

Te disponueshme ne 3 ngjyra: blu, e kuqe dhe e zeze!
Trashesia e majes: Medium!
Gel Pen ( stilolaps me boje xheli)!
Te disponueshme edhe rezervat rimbushese te stilolapsit!
Goma nuk konsumohet, ju duhet vetem te nderroni rezerven rimbushese ne momentin kur ju mbaron boja!
Rrjedhshmeri ne te shkruar!
Fshin gabimet ne leter pa lene asnje njolle!
Stilolaps ergonomik!

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase