Stilolaps me Alkool Corry Schneider

250 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 250 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi:3157

Përshkrimi

  • Ngjyrë: Blu mbretërore.
  • Pjesa e gomes  konike mund të përdoret për të fshirë shkronjat vecmas apo edhe fjalë të plota.
  • Maja blu do të rishkruaj mbi tekstin e fshirë tanime, me rezultate të pastra dhe të sakta.

          Corry Ink Eraser

  • Ink eraser for royal blue ink.
  • The conical tip can be used to erase individual letters or even whole words.
  • The blue tip will overwrite the erased text with clean and precise results.

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase