Laps STABILO HB Exam Grade

70 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 70 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi:ST288HBSB1

Përshkrimi

Lapsa me cilësi të lartë.
Ideale për kompletimin e dokumenteve testuese me shumë zgjedhje.
Në dispozicion në maja 2B dhe HB
Forma e trupit te lapsit eshte gjashtëkëndore.
Lehtë për t'u fshirë me te gjitha llojet e gomave pa lene shenja ne flete.

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase