Korrektor STABILO ne forme stilolaps

180 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 180 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi:ST888PM12

Përshkrimi

Korrektor STABILO me maje metali

Përmbajtja Extra Large: 10ml
Korrektues i lëngshëm, pa tretës
Mbulim të përkryer
Thahet shpejt
Me maje të qëndrueshme metalike për aplikim të pastër.
I përshtatshëm për përdorim në shkollë dhe zyrë.

Stabilo Correction Pen (888PM) është STABILO me majë stilolapsi e  cila eshte nje majë e fortë çeliku për mbulim të saktë dhe të përshtatshëm. Ai jep mbulim të shkëlqyer në çdo sipërfaqe .

Maja e hollë metalike e Pen Correction (888PM) korrigjon shtypjen e vogël; clip xhepi ju jep lehtësi në lëvizje.

Menyrat e përdorimit të Stabilo Correction Pen (888PM) janë: shkundni mirë me kapakun dhe rrjedha e lëngjeve është e rregullueshme duke shtypur me pak ne depozite , ruani në një pozicion të drejtë.

 

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase